2777
2789
عنوان

کسی بچش کلاب فوته بیاد تو رو خدا

79 بازدید | 2 پست

خیلی حالم بده امشب همش گریه کردم پنج سال پیش پسرم با کلاب فوت دو طرفه ب دنیا اومد اد همون سه روزگی گچ گیریش شروع شد ولی بدتر میشد دکترش با وجودی که معروف بود از شانس بچه من کارش یادش رفته بود انگار خلاصه چهار ماهگی جفت پاش عمل شد عملش خوب بود مدتی آتل پوشید بعد کفش طبی ولی ی پاش همش داشت برگشت میخورد روز ب روز بدتر دیگه شوهرم میگفت کفش نمیخواد بپوشه این باید عمل شه خلاصه پاش از اول هم بدتر شد تا اینکه تیرماه بردمش تهران بماند سختی های راه و گرما واااای خدایا تو که دیدی من چ کشیدم چرا نمیذاری درمان پای این بچه درست پیش بره😭😭😭😭😭

حالا بعد سه ماه ک یک ماه و نبم تو اوج گرما این بچه مظلوم پاش تو گچ بود صدای بچه ها رو میشنید نمیشد بره بازی فقط ب امید اینکه قراره پاش خوب شه تحمل میکرد کفش میپوشه از صب تا شب ک میخوابه اونم یکسره، ولی هنوز کامل خوب نشده من دیگه تحمل عمل و زجرهای بچه و سختی های تهران رو ندارم کم اوردم خیلی حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.