2777
2789
عنوان

دخترم میگه شوهر میخوام😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3853 بازدید | 67 پست
دخترم 1 سالشه🙂💔

یک سالشه چنین حرفی میزنه؟!؟ بچه یکساله چه درکی از شوهر کردن داره که بدونه اون شوهره میشه بابای بچه آیندش!!!! اصلا کامل میتونه حرف بزنه؟ چه عجیب

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دختر ۱ ساله میگه شوهر میخوام؟؟؟؟🙄🙄🙄

دخترای شما مامان بازی نمیکنن بابا بازی نمیکنن؟ دختر من اسباب بازی هاش میچینه میگه این بابا این مامان این زنه این مرده و هعی سوال می پرسه مرد میشه شوهر💔😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرخاله ام عزیز دل بود تو ۷ماهگی حرف میزد یکساله بود اندازه یه ادم بزرگ حرف میزد البته سال ۹۸فوت ...

روحش شاد ولی بچه یک ساله معنای شوهر رو درک نمیکنه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
یک سالشه چنین حرفی میزنه؟!؟ بچه یکساله چه درمی از شوهر کردن داره که بدونه اون شوهره میشه بابای بچه آ ...

نمیتونی باور کنی لطفا ترک کن تاپیکم و میتونه حرف بزنه تا حدی مامان بابا میگه مامان جون میگه میتونه بگه مرد و زن و شوهر میتونه اسم چند تا خوراکی هم بگه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
دخترای شما مامان بازی نمیکنن بابا بازی نمیکنن؟ دختر من اسباب بازی هاش میچینه میگه این بابا این مامان ...

بنظرم اگه یکسالشه و باباش اونجوریه نیاد کلا تا بجه فراموشش کنه بهتره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگه باور نمی‌کنید تاپیک ترک کنیم خود منم زود زبون باز کردم نمیگم خیلی حرف میزنه بعضی کلمات و میگه اونم چون دختر همسایه هامون باهاش بازی میکنن بهش یاد دادن💔😔

من حالم خیلی بده درک کنید

بنظرم اگه یکسالشه و باباش اونجوریه نیاد کلا تا بجه فراموشش کنه بهتره 

فکر نمی‌کنم بچه باباش و فراموش کنه به کل کانون خوانواده نیاز داره ولی دادگاه گفته مجبورم بسازم😔

یکساله اینقدر حرف میزنه؟

کامنتای بالا گفتم چند تا کلمه و جمله میتونه بگه