میگه من شوهر میخوام منم گفتم برای چی گفت میخوام دخترم و ببره پارک آخه دختر خودم باباش پیشش نیست حتی نمیاد ببینتش طلاق گرفتیم🙂💔 خیلی دلم کباب شد الانم خوابه یجوری مظلوم شده دلم کباب شد مثل بچه های دیگه نمیتونه با باباش بره بیرون شاید فوق فوقش ماهی یه بار بیاد دم در دخترم و ببینه بره البته نبینه بهتره فقط میاد اعصاب هممون خورد میکنه😔الانم همسرش حاملس و دیگه فکر نکنم ماهی یه بار هم بیاد دخترم و حداقل یه بغل کنه
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
یک سالشه چنین حرفی میزنه؟!؟ بچه یکساله چه درکی از شوهر کردن داره که بدونه اون شوهره میشه بابای بچه آیندش!!!! اصلا کامل میتونه حرف بزنه؟ چه عجیب
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
دخترای شما مامان بازی نمیکنن بابا بازی نمیکنن؟ دختر من اسباب بازی هاش میچینه میگه این بابا این مامان این زنه این مرده و هعی سوال می پرسه مرد میشه شوهر💔😔
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترای شما مامان بازی نمیکنن بابا بازی نمیکنن؟ دختر من اسباب بازی هاش میچینه میگه این بابا این مامان ...
بنظرم اگه یکسالشه و باباش اونجوریه نیاد کلا تا بجه فراموشش کنه بهتره
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
اگه باور نمیکنید تاپیک ترک کنیم خود منم زود زبون باز کردم نمیگم خیلی حرف میزنه بعضی کلمات و میگه اونم چون دختر همسایه هامون باهاش بازی میکنن بهش یاد دادن💔😔
من حالم خیلی بده درک کنید