2777
2789
عنوان

دخترم میگه شوهر میخوام😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3853 بازدید | 67 پست
باورت نمیشه لطفا تاپیک ترک کن بچس احساس داره بغض میکنه میفهمه نبودن باباش و وقتی همه همیشه از پدرشون ...

اينكه دلتنگ باباش بشه و بهونه بگيره حتي نبودش رو حس كنه قابله قبوله

ولي اينكه بدونه شوهر ميشه باباي دخترش و شوهر بخواد نه

الهی بگردم براش . پدرتون در قید حیات هست؟

ای کاش زنده نبود خیانت کرد الانم نمیاد دخترش ببینه میگه بچه ی توعه به من چه برای آینده ی دخترم نگرانم😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينكه دلتنگ باباش بشه و بهونه بگيره حتي نبودش رو حس كنه قابله قبوله ولي اينكه بدونه شوهر ميشه باباي ...

بچه های الان بیشتر چیزا و بهتر از ما می دونن توی بازی بچه های همسایه بهش یاد داده بودن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
نه اصلا بخاطر دخترم ناراحتم بیشتر شبا از گریه تب میکنه بهونه باباش میگیره این حیوون هم نمیاد یه سلام ...

روزی یه ساعت براش وقت بزار ببرش بیرون خسته میشه کمتر به یاد باباش می افته

براشادی روح امواتم صلوات    
اينكه دلتنگ باباش بشه و بهونه بگيره حتي نبودش رو حس كنه قابله قبوله ولي اينكه بدونه شوهر ميشه باباي ...

بچه ها همینکه یه خانم و آقا رو پیش هم می بینن میگه شوهر . فقط اسمشو یاد گرفته درکی که ما از شوهر دار یم منظور بچه اون نیست

براشادی روح امواتم صلوات    
ای کاش زنده نبود خیانت کرد الانم نمیاد دخترش ببینه میگه بچه ی توعه به من چه برای آینده ی دخترم نگران ...

پدر بیشعور دخترتون رو نمیگم .

پر خود شمارو پرسیدم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
پدر بیشعور دخترتون رو نمیگم . پر خود شمارو پرسیدم

پدر من زنده هست ولی خب بابام رابطه ی احساسی نداره نمیتونه ابراز محبت کنه خوبه ولی یهو بد میشه

پدر من زنده هست ولی خب بابام رابطه ی احساسی نداره نمیتونه ابراز محبت کنه خوبه ولی یهو بد میشه

😔

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89