2777
2789
عنوان

دخترم میگه شوهر میخوام😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 67 پست
من هرموقه دخترم میگه بابا کجاست میگم بابا مرده

عزیزم خیلی سخته خدا به دلت آرامش میده😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به طلاق که منم بیچاره کرد...

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
عزیزم چرا خودت نمیبریش پارک بعد چجوری یه ساله حرف میزنه، بعدشم، تا سنی نداره وایه خودت استین بزن بال ...

عزیزم بچه 1 ساله هست نوزاد نیست که میتونه صحبت کنه تا حدی مثلا میگه منم برم لواشک فروشی (مغازه 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
عزیزم چرا خودت نمیبریش پارک بعد چجوری یه ساله حرف میزنه، بعدشم، تا سنی نداره وایه خودت استین بزن بال ...

من پسرخاله ام عزیز دل بود تو ۷ماهگی حرف میزد یکساله بود اندازه یه ادم بزرگ حرف میزد البته سال ۹۸فوت شد تو سن ده سالگی.😭😔

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
دختر 1ساله مگه حرف زدن بلده؟ 

بله حرف میزنه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

دختر یک ساله میدونه شوهر چیه؟؟؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

سر خیانتش طلاق گرفتیم با بهترین دوستم خیانت کرد حالم خوب نیست خانما بیشتر از هر چیزی توی این دنیا دوسش داشتم خودم به کنار بچم کوچیکه😔💔