2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون نونِ خالی میخورن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 60 پست
بچه نداريم ولي ما هميشه نون بربري ميگيريم شبا شام درست نمي كنيم نون بربري رو رو بخاري گرم ميكنيم ميخ ...

لعنتی دلمو اب انداختی که😁😍😋

الان به همسر جان پیام میدم برامون بخره😁😁

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
🤣دقیقا پسر منه مخصوصا وقتی میگه به به بوی نون تازه میاد 

😂😂😂😂دقیقا

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم نون خالی دوستدارم  مخصوصا گوشه های نون بربری وقتی داغه 😍

حالا حتما باید میگفتی دلمون رو آب مینداختی 😤🤣نمیدونی من شکمو هستم😁😁

حالا حتما باید میگفتی دلمون رو آب مینداختی 😤🤣نمیدونی من شکمو هستم😁😁

🤣شرمنده خودمم دلم اب شد

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
😂😂😂😂دقیقا

وای خدا یه بار با مادرشوهرم رفته بود خونه کسی همینجا گفته بود بوی نون تازه میاد بعد در اونا باز بوده دیده بوده دارن نون میپزن گفته بوده من نون تازه میخوام اونا هم صداشو شنیده بودن براش نون اورده بودن 😦😦😆😆

حالا کسی نمیدونه فکر میکنه پسر من هیچی گیرش نمیاد بخوره بوی نون خورده به مشامش گشنش شده😦😦😦😤😤😤🤣🤣🤣

وای خدا یه بار با مادرشوهرم رفته بود خونه کسی همینجا گفته بود بوی نون تازه میاد بعد در اونا باز بوده ...

😂😂😂😂😂خیلی درکت میکنم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نوش جونش بیشتر بچه هاتو یه سنی اینکارو میکنن به خواهرزادم میگفتیم نون خالی خور دخترمنم تازگی افتاده. ...

😤🤣😍

پس پسر من تنها نیست ‌که نون خالی خور و آبرو بر باشه 😁😁😍😍

نوش جان بچه های گل همتون؛  شرمنده که همه رو ریپلای نکردم🙏🙏🙏🌺🌺🌺

وای تاتی جون خوبی. تو بامن باردار بودی. بچهات دو قلو بودن. خدا حفظشون کنه دختر خیلی خوبو شیرینه.&nbs ...

زنده باشی عزیزم ممنون خدا شما را هم حفظ کنه، 🙏🙏😗😗

پسر سومم پیش مامانمه دوسال و دو ماهشه ؛ وقتی دقیقا نه ماهش بود من حدود دوماه بیمارستان بستری شدم از اون موقع پسرم پیش مامانمه اینحا هم میاد ولی خب بیشتر پیش مامانمه

بچه های منم نون خالی میخورن سرسفره بهترین غذا رو نمیخورن بعد نون خالی میخورن اینقد حرصم می گیره

👍😤🤣

زنده باشی عزیزم ممنون خدا شما را هم حفظ کنه، 🙏🙏😗😗 پسر سومم پیش مامانمه دوسال و دو ماهشه ؛ وقتی ...

اها من با این بچتون ‌که باردار بودید یبار صحبت کردیم منم باردار بودم  بعد این باز زایمان داشتی. انشاالله خدا برات حفظشون کنه