sonne مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 12846 عنوان اگه 2️⃣0️⃣ سالتون بود دوس داشتین چه کارایی انجام بدین❓️ 67 بازدید | 6 پست غیر از درس خوندن و کار کردن . امروز | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختریکهعاشقچیپسه عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 1719 دارم میشم بیست و دقیقا دلم میخواد همین کارا رو بکنم .. و دوس دارم مستقل شم برم دانشگاه برم بیرون تجربه های جدید کسب کنم ی هنر یاد بگیرم تویی که داری امضامو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍
ماشمالوjn عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 1176 ۲۰ سالمه به جز دانشگاه این کارارو انجام میدم کتاب میخونم فیلم میبینم میرقصم غذای مورد علاقمو میپزم کیک و دسر... یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭
کاربرسایتم عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 6189 میخواستم بگم درس و کار که گفتی 😁ولی اشپزیم رو خوب میکردمخطاطی از اینترنت یک هنر درامد زا یا حداقل شیک یاد میگرفتممطالعه زیاد میکردم یا با برنامه کست باکس گوش میدادمبیرون زیاد میرفتم چند تا سریال میدیدم 👊