2777
2789
عنوان

نامادری اوااعدام شد خداروشکررر

560 بازدید | 34 پست

تلنگری باشه واسه همه ی نامادری هایی که دست رو بچه ی مظلوم بلند میکنن وفکر میکنن بی جواب میمونه کارشون ، وقتی روانی و بی اعصابی زن مرده بچه دار بشی عاقبتش اینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم درس عبرت بشه

هستن زیاد از این بچه هایی که حتی زیر دست به اصطلاح مادر تلف میشن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دقیقااا

خانما وقتی اعصاب بچه ندارن و میدونن قراره بشه خار چشم شون نباید همسر مرد بچه دار بشن که بعدش با اون توحش بااون طفل معصوم رفتار کنن و همه عقده های ۳۰ ، ۴۰ سال زندگی رو از چشم اون ببینن !

بچه های طلاق امثال اوا کوچولو بی تقصیرن و بی پناه خیلی باید بهشون رحم کرد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من خودم نامادری م ده ساله مامانشم

ولی مامان واقعی بچه دست رو بچه بلند میکرد

من خودم از گل نازکتر نگفتم

کاش همه رو میگفتی ن فقط نامادری ها

مادر ک زایمان کرده بچه رو رها کرده رفته پی عشق عاشقی بگی

من خودم نامادری م ده ساله مامانشمولی مامان واقعی بچه دست رو بچه بلند میکردمن خودم از گل نازکتر نگفتم ...

عزیزممم مادر رفته درست خطاکاره درست ، ولی وقتی شما همسر مرده زن دار میشی باعلم به اینکه درگیر فرزند اون ادم خواهی شد سولیت قبول میکنی ،که اگه قبول کردی حتی مادر بچه اگه رفته باشه هم بایدبدونی اجازه نداری دست روش بلند کنی یا باید قبول نکنی ازاول

دقیقاااخانما وقتی اعصاب بچه ندارن و میدونن قراره بشه خار چشم شون نباید همسر مرد بچه دار بشن که بعدش ...

کاش این قانون رو اطلاح کنن پدرها هم اعدام بشن که راحت بچهاشون رو میکشن ازاد میچرخن