2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون نونِ خالی میخورن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون نون محلی منظورته؟ پسر من عاشق اونم هست😦😁

اره همونا ...من بچم میگه مامان شام چی داریم میگم نمیدونم چی درست کنم میزنه به سینی میاد میخوره میگه داداش بیا بخور شام نداریم 😁😁😁قربتی 

داداش منم همینه یه جوری میخوره ادم دلش میخواد بره‌نون بیاره بخوره

😆

راستش من خودمم پسرمو  همراهی میکنم گاهی اوقات انقد که خوشمزه میخوره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

پسر منم عاشق نون سنگکه

یعنی گرسنشه 

هیچی نمیخوره 

ولی همه میدونن نون سنگک رو رد نمیکنه یا بربری

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
اره همونا ...من بچم میگه مامان شام چی داریم میگم نمیدونم چی درست کنم میزنه به سینی میاد میخوره میگه ...

عزیزم 😁😁😍😍

اینجا  که ما  هستیم نون محلی میپزن گاهی پسرم میگه به به بوی نون تازه میاد من نون تازه میخوام 😦😁

ادم باد بانو زلیخا میفته که میگفت به به بوی نان تازه🤣🤣

بچه نداريم ولي ما هميشه نون بربري ميگيريم شبا شام درست نمي كنيم نون بربري رو رو بخاري گرم ميكنيم ميخوريم به جاي شام

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
😆 راستش من خودمم پسرمو  همراهی میکنم گاهی اوقات انقد که خوشمزه میخوره

اره دقیقا

بعد نون ساندویچو نگو که دیگه عاشقشه

خالی میخوره هرکی ندونه فک میکنه هیچی نداریم نون خالی میخوریم🥴

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اره دقیقا بعد نون ساندویچو نگو که دیگه عاشقشه خالی میخوره هرکی ندونه فک میکنه هیچی نداریم نون خالی ...

🤣دقیقا پسر منه

مخصوصا وقتی میگه به به بوی نون تازه میاد