2777
2789
عنوان

حس میکنم یه زباله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 89 پست
قصدش کمک به داداشت نیست از اول قصدش استفاده از وجود توئه

خیلی داغونم همش باخودم میگفتم خدا امداد غیبیشو برامون فرستاد

بهم میگفت من کاری نمیکنم خدا درست میکنه منم میگفتم حاج آقا دست خدا از آستین بنده های خوبی مثل شما بیرون میاد

همیشه از خدا معجزه میخواستم باخودم میگفتم خداراشکر برای مام معجزه کردی

دنیام رو سرم خراب شد

شرمنده عزیزم سرتونو درد میارم حالم خیلی بده اینجور خودمو خالی میکنم😭😭😭😭😭

قصدش کمک به داداشت نیست از اول قصدش استفاده از وجود توئه

م خیلی بیچاره ای ام اینجا کسی کسی رو نمیشناسه دردمو میگم از شوهر محبت ندیدم نگو از اول از من خوشش نیومده بخاطر مادرش ازدواج کرده چون باخودشون فکر کردن ک چون خانواده متوسطی هستیم خوب سوارمون میشن اونجوریم شد تقریبا هرسال۱بار بهم خیانت کرداز اولین سال زندگیمون شروع شد تا الان مادرش خودش شنیدم به خواهرش میگفت)یاغلی یر قیزی دویو یوخسام پخ یدیدردیلر بیلسینه)یعنی میگفت دختر خانواده ی گردن کلفت نیست وگرنه هرکی بود به گوه خوردن مینداختش یعنی شوهرمو

تیروئید گرفتم چشمام درگیر شد مشکل قلبی دارم

بقران قسم خیلی آدم احساسی هستم زود وابسته میشم بخدا وقتی تو خیابون میرم گدایی یا مثلا رفتگری ببینم شکسته تر راه میرم از کنارشون محکم رد نمیشم افتاده تر راه میرم یا آدم پیر یا معلولی کنارم باشه باسرعت از کنارش رد نمیشم

بقران قسم وقتی راه میرم زیرپای نگاه میکنم مورچه له نکنم ولی نمیدونم چرا انقدر مصیبت میکشم خیلی حالم بده تا الان اصلا این فکر به ذهنم نرسیده بود ولی الان میگم کاش هیچوقت به دنیا نیومده بودم خیلی خیلی زجر کشیدم ومیکشم😭😭😭😭از یلدا متنفررررم از۴شنبه سوری متنفرررررم از عید متنفرممم از روز زن روز تولدم از همشونو متنفرم به خدا قسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون نامرد رو ول کن میخواد باهات رابطه داشته باشه چون فکر میکنه مجبوری به خاطر پول تن به هر کاری بدی ...

امروز از ته قلبم از خدا خواستم یه روز رفتاری رو ک با من کرد یکی با خودش یادخترش بکنه

یه روز مثل من گرفتار بشن

ولی آدمی ک تو استانداری آشنا داره تو بسیج آدم داره تو سپاه آشنا داره نه خودش نه دخترش نه هفت جدو آبادش گرفتار نمیشه گرفتاری فقط برای ما بدبخت بیچاره های بی کس و کاره😭😭😭😭😭😭

خیلی داغونم همش باخودم میگفتم خدا امداد غیبیشو برامون فرستادبهم میگفت من کاری نمیکنم خدا درست میکنه ...

راحت باش ولی دیگه به کسی اعتماد نکن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
امروز از ته قلبم از خدا خواستم یه روز رفتاری رو ک با من کرد یکی با خودش یادخترش بکنهیه روز مثل من گر ...

طرف به دو تا دختر خردسال خودش تجاوز کرده دختراش هم ازش فیلم گرفتند و شکایت کردند ولی دادگاه رسیدگی نکرد میدونی چرا؟چون خیلی کله گنده بود

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
م خیلی بیچاره ای ام اینجا کسی کسی رو نمیشناسه دردمو میگم از شوهر محبت ندیدم نگو از اول از من خوشش نی ...

ناراحت نشو عزیزم همه آدمها توی زندگیمون مشکلات دارند باید صبور باشی و عاقلانه رفتار کنی لابد شوهرت قبل ازدواج هم دنبال دخترا میرفته مادرش براش زنش گرفته که بشینه سر جایش و دیگه از این کارها نکنه ... به خدا توکل کن خدا مهربونه یه راهی جلو پات میذاره💚

ناراحت نشو عزیزم همه آدمها توی زندگیمون مشکلات دارند باید صبور باشی و عاقلانه رفتار کنی لابد شوهرت ق ...

ممنون گلم آخه جالبش اینه اونوقت ک تحقیق کردیم گفتن خمس میده نماز روزه میگیره

وقتی با یه زن ارتباط داشت با گوشی خودش بازنه حرف زدم خودمو جای این بیشرف جا زدم بهم گفت یه قوطی باقلوا بگیر بیا کار رو تموم کن یعنی ازم خواستگاری کن خواستم بدونم میدونه این بیشرف زن داره یا نه گفتم آخه دومی میشی یعنی زن دوم میشی برگشت گفت آره بی شوهریه اشکال نداره بهش گفتم میبرمت پیش ننم ها!!برگشت گفت اشکال نداره ولی میپریم به هم مادرت دلش میخاد آخه.

بقران انقدر خودمو کتک زدم ک نگو انگشت شصت دستم در رفت. گفتم چطور میتونی با یه زن غریبه این کلمات رو بزنی من که زنتم با این لحن حرف نمیزنم

خییییلی بدبختم خییییییلی فکر کردم یه آشنای کله گنده پیدا کردیم که لازم باشه این بیشرف رو هم جای خودش میشونه

فقط از خدا میخوام برام معجزه کنه

هرچند به اون نامردم فکر کردم خدابرام معجزه کرد😭😭😭😭

طرف به دو تا دختر خردسال خودش تجاوز کرده دختراش هم ازش فیلم گرفتند و شکایت کردند ولی دادگاه رسیدگی ن ...

ان شاءالله خدا رسواشون کنه ولی نمیدونم چرا خداکاری بهشون نداره میگن ظالم سالم واقعیته

کارما اینام حرفه همش

کاش کل دخترا و خانمهای جامعهی من بدوننصمیمیت با یه مرد نامحرم همینهههههه همیشهاونا از اولشم همین حس ...

خدا یه مشت حیوون نجس خلق کرده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

عزیزم تو که کار بدی نکردی زباله چرا آخه؟ اگه به درخواستش جواب میدادی اونوقت مثل زباله باهات رفتار میکرد! الان دیده خیری ازت بهش نمیرسه بیخیالت شده. بره به درک مردیکه عوضی

توکلت به خدا باشه عزیزم

خدا بزرگه و حتما جورش میکنه

عزیزم تو که کار بدی نکردی زباله چرا آخه؟ اگه به درخواستش جواب میدادی اونوقت مثل زباله باهات رفتار می ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

توروخدا دعام کنین مشکل داداشم حلشه دلمون آروم بگیره دنیا به روی ماهم بخنده