2777
2789
عنوان

کیا دهه شصتی هستن و هنوز بچه ندارن

113 بازدید | 11 پست

تصمیم برای فرزنداوری در دهه چهار و شروع دهه پنج پرچالشه هم برای اینکه روندش سخت تره هم برای جسم

خطر داره و هم آینده اون بچه تک فرزند

بیاین با هم همفکری کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به خاطر شرایط بد اقتصادی کشور و گرونی و تورم بالا ..نبودن اب و برق گاز هی بچه داشتن رو به تعویق انداختم در واقع مسبب این مشکلات مسئولین بی کفایت هستن که تاوان اش رو ما مردم به طُرُق مختلف داریم پس میدیم

تو کشور ما به دلیل مشکلات عدیده ای که وجود داره که باعث و بانیش مسئولین بی وحدان هستن تصمیم برای بچه دار شدن خیلی سخت شده من خودم عاشق داشتن بچه های زیادم ولی بعداز بیست سال که از ازدواجم میگذره فقط یه پسر دارم که خدای مهربون به ما بخشید یعنی سوپرایز شدیم...خداروشکر

نسل عجیبی هستیم ماها. یه سریامون مامانبزرگ بابابزرگ شدن، یه سری هنوز مجردن

نسل عجیب و نسل سوخته که جوونیمون تو تحریم فشار اقتصادی نبودن عدالت و بی آبی بی برقی وغیره ....گذشت