2777
2789
عنوان

خواستگار فوق پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 6475 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولش اینه شما ابتدای به ساکن این موضوع رو‌ مطرح نکنی

یعنی ما به مراجعینمون میگیم

هرکسی امد جلو لازم نیست اول کار متارکه مطرح بشه..بزارید جلسه سوم و چهارم بگید.

ولی

ولی

در موضوع شما اینطور که فهمیدم کیس مورد نظر این موضوع رو اول پرسیدن..و وقتی معرف گفته نه و بعدا شما بگی جریان رو شاید

شاید نطر ایشون در‌مورد شما بد بشه..و شوک بهش وارد بشه

و کل جریان منتفی بشه

..

ولی خب منطقیش اینه که جریان ر‌و باهاش شروع کنید

و مثلا یک جوری عنوان کنید مسائلی هست از سمت شما که باید مطرح کنید ولی وقتی ماجرا جدی بشه و …الان نیازی نمیبیند مطرح کنید

که حداقل یک فیدبکی داشته باشه

💕

خواهرم خودشون روانپزشك هستن گفتن جلسه اول مطرح نكن بزار محسنات تورو ببينه از سطح خانواده ،سواد و اخل ...

بهترین راه همینه 

من دوستم یه بیماری داشت که تا اخر عمر باهاش درگیر خاهد بود خاستگار ک داشت میخاست بهش بگه گفتم نگو بعد که یکی دو جلسه گذشت بعد مطرح کن مگر اینه بپرسه 

چون ممکنه اصلا تو سه جلسه اول از هم خوشتون نیاد و به هم بخوره و اینکه مسئله رو بگی فک میکنی به خاطر این موضوع نخاسته و باعث احساس ضعف میشه برات 

بهترین راه رو خاهرتون گفته احساسی و از رو حرفای بقیه جلسه اول نگو چون فرصت شناخت بیشتر ازتون گرفته میشه

خب مگه تو شناسنامت مهر طلاق نخورده چطور بقیه فکرمیکنن مجردی

بله عزيزم. اما كسي شناسنامه منو نديده كه.. فقط كارگزيني ميدونه كه اونا هم جداي از سازمان مستقر هستن خداروشكر.. 

بنام خداوند بخشنده مهربان
خواهرم خودشون روانپزشك هستن گفتن جلسه اول مطرح نكن بزار محسنات تورو ببينه از سطح خانواده ،سواد و اخل ...

من جات بودم فعلا نمیگفتم

همون جلسه ۳ خوبه

اصلا شاید خودتم نپسندیدی اخلاقشو اینطوری بعدا حسرت نمیخوری

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

منم به هرکی میگفتم میرفت پشت سرشم نگاه نمیکرد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️