2777
2789
عنوان

خواستگار فوق پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 6475 بازدید | 72 پست
با این همه کمالات و خوشکلی که دارید؟؟چرا طلاق گرفتید واقعا؟؟ ببخشید میپرسم کنجکاو شدم 

تا همين چند وقت پيش خيلي دلايل تو ذهنم بود .. اما الان حس ميكنم جاه طلبي و كمال گرايي بيش از اندازه باعث شد..

بنام خداوند بخشنده مهربان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ایشون از دوستتون پرسیدن و ایشون گفته که شما مجرد هستین بعد ایشون پا پیش گذاشته 

بهتره بگید ها اولش چون بعد بفهمه دلش گیر کنه بعد ازدواج چیزی بشه فک نمیکنی مثلا بزنه به سرتون شما دروغ گفتین و اینا؟؟ 

خب همون اولش بگید بگید من قبل یه ازدواج ناموفق داشتم و خواستم بگم که بهتر همو بشناسیم 

تا همين چند وقت پيش خيلي دلايل تو ذهنم بود .. اما الان حس ميكنم جاه طلبي و كمال گرايي بيش از اندازه ...

چقدر بده متاسفم واقعا دلتون برا زندگی قبلیتون تنگ نمیشه ؟؟ اگه شوهرتون بیاد بگه اشتباه کردم قبولش نمیکنید؟

میشه لایکم نکنی؟
چقدر بده متاسفم واقعا دلتون برا زندگی قبلیتون تنگ نمیشه ؟؟ اگه شوهرتون بیاد بگه اشتباه کردم قبولش نم ...

بله ايشون برگشتن.. اما  نتونستم قبولش كنم..زندگي قبلي من تا يك مسيري فوق العاده بود.. اما به مرور خراب شد..

من چقد کنجکاو شدم شما رو ببینم نمیشه یه عکس از خودتون بدین! ؟؟

عزيزم اونجوري كه فكر كنيد زيبا نيستم 🤪اما به خودم ميرسم و خوشتيپ و با سليقه هستم☺️ميگن جذابم ☺️

نمیشه عکست رو ببینم لطفا    

عزيزم واقعا منطقيه من عكسمو نشون بدم؟؟ اينجا يه سايت عموميه و  و به صورت ناشناس ، صرفا مشكلاتمون رو مطرح ميكنيم و از افراد باتجربه كمك و همفكري ميخايم.همين..

گفتن حقیقت چیزی ازت کم نمیکنه، اون آدمی که به صرف اینکه شما متارکه کردید بزاره بره، بهتر که همون روز اول بره و تکلیف جفتتون روشن بشه،

از طرفی ام شما فقط تیپ و قیافه و ثروتش رو دیدی و مطلع شدی، هنوز پی به شخصیت طرف مقابل نبردی، الکی با ایموجی غمگین به خودت بد راه نده، حالا خوبه خواستگارا پاشنه ی درب خونتونو دارن درآوردن

ضمناً فوق مایه دارهای امروزی تنوع طلب هستن و با پول دهن زن رو می بندن و جلوی چشمت با دیگری رو بازی میکنن، بعد تو میخوای پنهون کاری کنی!!!

اگر حسود بود که اصلا نمیومد بهش بگه فلانی تو رو میخواد😶

خب دیگه اون خواستگاره آمده بوده جلو بهش نمیگفتم خودش میفهمید

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

اگه واقعا بخادت و قسمتت باشه میمونه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......