2777
2789
عنوان

خواستگار فوق پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 6476 بازدید | 72 پست
بعد رمز موفقیتت همین خاستگار پولدارو اینا برات میادم بگو🤣😂😂

بنظرم مردا عاشق دختراي مغرور ميشن..هرچي كمتر بهشون توجه كني بيشتر براشون جذابي..ادب و احترام جاي خود اما غرور شاهكار ميكنه.. 

بنام خداوند بخشنده مهربان

اینکه بذار باهات آشنا بشه و محسناتت رو ببینه و وابسته ات بشه و......جملاتی از این دست فقط توجیه

شما از ترس از دست ندادن ایشون میخوای مهم ترین بخش زندگیت رو مخفی کنی  اگر چه موقت و بعد باید مطرح کنی این موضوع رو

با این کار فقط خودتون وابسته میشین  و آسیب میببینین

ولی از دست ندادن ایشون به چه قیمتی؟؟؟ به قیمت لِه کردن عزت نفس خودتون؟؟

تعجب میکنم میگین خواهرم روانشناسِ،اونوقت همچین نسخه ایی پیچیده براتون

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتن حقیقت چیزی ازت کم نمیکنه، اون آدمی که به صرف اینکه شما متارکه کردید بزاره بره، بهتر که همون روز ...

عزيزم حرف شما كاملا درسته. منم همه اين جوانب رو درنظر گرفتم 

بقولا هنوزم با ايشون از نزديك صحبت نكردم، اما قدم اول مهمه اگه پا پس بكشه سخته..ديگه فرصت شناخت نميده.. از كجا معلوم من خوشم نياد ازش.. اما دلم نميخاد صرفا بخاطر اين قضيه بزاره بره.. تو مسائل ديگه تفاهم نداشته باشيم شايد قابل هضم تر باشه

اینکه بذار باهات آشنا بشه و محسناتت رو ببینه و وابسته ات بشه و......جملاتی از این دست فقط توجیه ...

عزيزم خواهر من براساس علم و مطالعاتي كه داشتن ميگن جلسه اول مطرح نكن.. جلسه اول خيلي مهمه اگه از من خوشش بياد از طرز فكر و حرف زدن و عقايد و ايدال هاي من ،سبك زندگي من و ببينه همه جوره اوكي هست شايد اون مسأله براش منتفي بشه. بقولا جنايت كه نكردم !! يه زماني انتخاب اشتباه داشتم.و مسير رو اشتباه رفتم حقم نيست اين همه تاوان بدم. براي هر كسي ممكنه اتفاق بيفته. اگه آدمه روشنفكر و منطقي و باوجداني باشه قطعا تجديدنظر ميكنه. خيليا هستن ملاكهاي آنچناني براي ازدواج دارن اما بخاطر اون عشقي كه در دلشون جوونه زده، رو خيلي چيزا خط كشيدن..نميدونم دوست عزيز شايد من خيلي ساده فكر ميكنم

عزيزم خواهر من براساس علم و مطالعاتي كه داشتن ميگن جلسه اول مطرح نكن.. جلسه اول خيلي مهمه اگه از من ...

دقیقا منم همینو میگم

دور از جون جنایت ک نکردی یه انتخاب غلط دلشتی ک با شهامت پاکش کردی

حالا باید تاوان چی رو بدی؟؟حماقت و جهل مردم؟؟؟ سرت و بگیر بالا و با عزت نفس بگو بهشون

مطمئن باش قطعا پسندیده ک پا پیش گذاشته

اونم با اینهمه تحقیق و برو بیا

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
عزيزم حرف شما كاملا درسته. منم همه اين جوانب رو درنظر گرفتم  بقولا هنوزم با ايشون از نزديك صحب ...

واستون آرزوی بهترین ها رو دارم

یعنی واسه همه ی دختران و زنان پارسی زبان سیاره ی زمین آرزومندم