2777
2789
عنوان

خواستگار فوق پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 6475 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوخی... من باشم اگر طرفم بخاطر این موضوع ترکم کنه، خداروشکر میکنم که ترکم کرده چون در فرهنگ من نمیگن ...

خودت ازدواج قبلی نداشته باشی اولویتت مردیکه ازدواج قبلی نداره یا ازدواج قبلی داره هست؟با شرایط یکسان

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من

اگه جلسه اول نگی قطعا اعتمادش از بین میره، چیز بهداین مهمی همون تو تماس تلفنی از همکارات باید می فهمید بعد تصمیم می گرفت! توکل کنید به خدا اگه صلاح تون خودش جورش کنه

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
به نظرم خاهرتون اشتباه میگه این خودخواهیه مردم رو علاف کردن بگید اگه مشکلی نداشتن ادامه میدین اگه دا ...

خواهرم خودشون روانپزشك هستن گفتن جلسه اول مطرح نكن بزار محسنات تورو ببينه از سطح خانواده ،سواد و اخلاقت و اينا بگو..ظاهرت هم كه پسنديده .. تا واقعا جذبت بشه و شايد نظرش عوض شه.. اينجوري اصلا فرصت آشنايي ايجاد نميشه و اونم عجولانه تصميم ميگيره..

بنام خداوند بخشنده مهربان
خب پولداربودنش دلیل بر خوب بودنش نیس دنبال کسی باش ی عمر باهات بمونه

ميدونم پول واقعا مهم نيست تازه اونم زياديش.. اما ايشون در قدم اول مورد خوبي هستن..ارزش آشنا شدن داره

بنام خداوند بخشنده مهربان

دختر نیستی یعنی ؟

شاید این برای اون آقا خیلی مهمه که هی پرسیده قبلا ازدواج کرده یانه

اکه تو دوران آشنایی بعد جلسه اول دوم خودش بفهمه چی ؟

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡