2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست
آره اینجوری بهتره شوهر منم دیر میومد ناراحتی کردم گفتم زود بیا الان زودتر میاد ببین نمیخوایی که طلاق ...

ماشاءالله خانوم عاقلی هستی 

منم باید همین کارو بکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ما سه هفته س عقد کردیم اینقدم بهش میرسیدم فکرشم نمیکردم خیانت کنه ولی کرد کلا مردا لیاقت محبت و ...

بعد از سه هفته عقد؟؟؟؟

وای خدااا

چه زمونه ای شده ینی اصلا نمیشه به هیشکی اعتماد کرد

واقعا از ته دل میخوام همین باشه 

نگران نباش خودتم میگی بچه کوچیک داری من چون خودم بچم کوچیکه واقعااذیت میکنه غذامیده دهن باباش نمیزاره بخوابه میره بیدارش میکنه خب شوهرتم بنده خداخستس باز میخوادسرکارم بره بعدناهار درکش کن

چی بگم والا.....سر و وضعش وقتی برمیگرده چطوریه؟ میشه بگی کارگاه چی داره؟

مبل سازی

لباس مخصوص تنشه اونجا ینی طوری نیست ک لباساش کثیف شه

ولی کلا شغل شلخته ایه شده مثلا لباسش نخ کش شده باشه خاکی باشه ولی جدیدا به قدری لباساش اتوکشیده و مرتب و تمیزه و بوی عطر فوگراوون میده که ادم شک میکنه

وقتی حس کردی یعنی چیزی هست نه بیخیال باش که بزرگ بشه نه زیاد گیر بده که خودت و بچه ات ضرر کنین بکشش ...

اره باید کم کم به سمت خودم و بچه بکشونمش و با بهانه های مختلف ظهرا بگم بیاد خونه

نگران نباش خودتم میگی بچه کوچیک داری من چون خودم بچم کوچیکه واقعااذیت میکنه غذامیده دهن باباش نمیزار ...

اره با بچه خیلی بده ما قبل از بچم زندگیمون بهشت بود الانم خیلی خوبه خداروشکر ولی خب حس میکنم نکنه من سرگرم بچه شدم و شوهرم ازم دور شده

ماشاءالله خانوم عاقلی هستی  منم باید همین کارو بکنم

دیگه چیکار کنم وقتی جایی ندارم پشت و پناهی ندارم سه تا بچه دارم خرجمونو میده محبتم میکنه دوسشم دارم وقتی یه نهار خونه مادرم جا ندارم مجبورم زندگیمو تو چنگم بگیرم برم بگردم پیداهم کنم بچه هامو چه کنم جنگ روانی بشه اونکه میترسه منم خودمو بیخیال نشون میدم   من همش در گوشش میخونم زن آدم با همه چی میسازه نداری تحمل میکنه اوناییکه دنبال مرد متاهل میرن دنبال پولن اونم کارتشو داد به من بعد اگه شک داری یه مدت خرج زیاد بتراش پول دستش نمونه برو طلا بردار مثلا درخواست ماشین کن دهنشو درگیر زندگی کن

دیگه چیکار کنم وقتی جایی ندارم پشت و پناهی ندارم سه تا بچه دارم خرجمونو میده محبتم میکنه دوسشم دارم ...

الهی بگردم 

راست میگی حق داری

ادم مجبوره بعضی وقتا بخاطر یک سری چیزها روی خیلی موارد چشم ببنده

اره بع نظر خودمم باید برای عید خیلی هزینه رو دستش بزارم که پولی براش نمونه

من یک سال و نیمه بچم دنیا اومده هنوز مسافرت نرفتم برای اینکه اذیتم نکنه نه ماه قبلشم ک حامله بودم نرفتم فک کنم امسال وقت یک سفر درست و حسابی باشه و اینکه ماشینی که گفتی ایده خوبیه من بچه کوچیک دارم باید ماشین داشته باشم که هروقت هرچی شد برم بیرون دکتری مغازه ای خریدی خونه مامانم یا هرجایی نمیشه اصلا پای پیاده

الهی بگردم  راست میگی حق داری ادم مجبوره بعضی وقتا بخاطر یک سری چیزها روی خیلی موارد چشم ببند ...

موفق باشی عزیزم انشاالله که چیزی نیست و دلت همیشه خوش باشه  واقعا هم این زن‌ها برای پول میان پولی نباشه میرن خودت خرج کن مردها هرچقد خرج کنن دوست دارن فکر میکنن طرفشون باارزشه من دلم نمیاد خرج اضافه کنم اما خب طلا و ماشین هم سرمایه هست خرج اضافه نیست