2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست
عزیزم نمیخام شک تو دلت بندازم ولی شوهر منم تو گوشیش هیچی نداشت و مدام دست من بود ولی رفتم ریزمکالمات ...

ای خدا لنتشون کنه الهی اینطور مردارو 

انقد تو خونه به خودت برس به بچه برس به زندگیت برس 

همه چیت عالی و به جا و به راه باشه بعدش اینطوری با ادم تا کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامدش از اول اوکی بود ینی کمبودی نداشتیم ک الان بگم اره مثلا فلان کمبود یا فلان مشکل رفع شده انشاء ...

نیست من مطمئنم حس شیشمم میگه داری اشتباه میکنی بیخودی حساس شدی اگه چیزی باشه خودش لو میره 

عزیزم یک بار ناهار دستت بگیر برو کارگاه ببین چه خبره 

شوهرم حساسه 

ببینه منو تو کارگاه خون راه میندازه

میگه محیط مردانه است نباید زن بیاد تو کارگاه تو جوونی فلانی میبیننت حرف درمیارن

منم شوهرم کارگاه داره ولی تو خونه خودمون وقتایی که سرش شلوغه ناهار خونه نمیاد من براش میبرم پایین ،چ ...

خب عزیز جان

شوهر من از اول میومده اینطوری نبود که نیاد

اره اگه از اول نمیومد برای من مهم نبود

بعدشم میگم دیگه الان ک ظهرا نمیاد میگه سرم شلوغه وقت ندارم ولی بیشتر از قبل وقت میکنه به لباساش و عطر و مدل مو وشیو صورتش برسه

نه حتی بیشتر از قبل بهم میرسه بیرون میبرم تو کارهای خونه کمکم میکنه و خریداش برام بیشتر شده  ه ...

خوب چون کارش،زیاده و بیشتر پیشت نیست میخواد وقتهایی که پیشته جبران کنه، چرا مثبت فکر نمیکنی من جای تو بودم از زندگیم لذت میبردم 

حسبنا الله و نعم الوکیل
اره به نظر خودمم بهتره عادی برخورد کنم ولی بیشتر به کاراش دقت کنم و با بهانه های مختلف ظهرا بکشونمش ...

آره اینجوری بهتره شوهر منم دیر میومد ناراحتی کردم گفتم زود بیا الان زودتر میاد ببین نمیخوایی که طلاق بگیری پس باید کنکاش نکنی عوضش ازاین ترسش استفاده کنی همینکه مهربون تر شده یعنی میترسه من هروقت حس کنم چیزی هست اصلا نمیرم دنبالش خودمو خیلی سنگین میگیرم یبار محل کار شوهرم بودم منشی درمانگاه اومد چیزی بهش بگه رفت جلو یواش تر بگه من از اتاق اومدم بیرون خیلیم عادی برخورد مردم با منشیه ازاونوقت اومد بیرون ازاون درمانگاه یا یبار رفتم براش غذا ببرم دیدم صدای خنده میاد از محل کارش با دوستاش و یه خانومه که میشناسمش میخندیدن منم غذارو گذاشتم پشت در اومدم خونه الان خیلی زیاد شده آقایونم که عقل ندارن بهش بفهمون اونکه ضرر میکنه نه تو میدونم سخته گریه کن خودتو خالی کن اما ضعف نشون نده

ای خدا لنتشون کنه الهی اینطور مردارو  انقد تو خونه به خودت برس به بچه برس به زندگیت برس  ...

حالا ما سه هفته س عقد کردیم اینقدم بهش میرسیدم فکرشم نمیکردم خیانت کنه ولی کرد کلا مردا لیاقت محبت و عشقو ندارن همشون خیانتکارن

شوهرم حساسه  ببینه منو تو کارگاه خون راه میندازه میگه محیط مردانه است نباید زن بیاد تو کارگاه ...

خب عزیزم با بچه برو بگو دلش تنگه گریه زاری میکنه بیا ببینتت اروم شه یکم دور تر از کارگاه یا بیرون کارگاه که رسیدین زنگ بزنین که بیاد بیرون اگر نبود و دیر کرد مشخصه اگر بود و زود اومد بازم مشخصه بازم به هر حال خودتون میدونید و بهتر شوهرتونو میشناسین هر جور که صلاحه عمل کنین

یه جا خوندم حتی کسایی که بهشون کاملا اطمینان داری هم اگر زندگیشون را بگردی یه خطایی پیدا میکنی.از خد ...

وآقا از خدا میخوام زندگیم درست شه چون هم خودم جوونم هم بچه کوچیک دارم همم دلم نمیخواد به اختلاف بیفتیم

خب عزیز جان شوهر من از اول میومده اینطوری نبود که نیاد اره اگه از اول نمیومد برای من مهم نبود بعد ...

وقتی حس کردی یعنی چیزی هست نه بیخیال باش که بزرگ بشه نه زیاد گیر بده که خودت و بچه ات ضرر کنین بکشش خونه کاری که اعصابتو آروم میکنه بهت آرامش میده رو انجام بده