2777
2789
عنوان

بدتر از شرایط بنده😂😭🤦🏻‍♀️

144 بازدید | 15 پست

امروز بعد مدرسه یک راست اومدم کلاس زبان 

آرایشم نکردم داغون 

زیر چشمام گوده بخاطر بی خوابی😂💔

لباسام معمولی 

بین یه مشت در داف و همسن خودم وایسادم در انتظار اسنپم 

اسنپم گیر نمیاد تفف😂😂🤦🏻‍♀️

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

ای فلک

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا امضاتون خبر از شرایط بد نمیده،عزت نفس شاید مشکل داره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من تو دانشگاه اینجوریم 😂

شرایط گوهیه😂💔

ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻‍♀|طراح دیجیتال 👩🏻‍💻|بسکتبالیست🤾🏻‍♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻‍♀️|آشپز👩🏻‍🍳|شماره‌دوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈‍⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻‍🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻‍♀️

والا امضاتون خبر از شرایط بد نمیده،عزت نفس شاید مشکل داره

من نگفتم شرایطم بده 

امروز حوصله نداشتم و وقت به خودم برسم😂💔

اعتماد بنفس داشته باش تو یه غورباقه ی خوشگلی😁

دیشب فقط یکساعت خوابیدم زیر چشمام گود

موهام فرش پیچ خورده مثل دلیر شدم😂🤣

ای فلک

تا کی کلک😂

قراره فردا برم مدرسه واسه چهل تا دانش اموز پسر شر کلاس پنجمی تدریس کنم و تا چهارشنبه روالم همینه الا ...

🥲

اشکال نداره 😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

اشکال نداره 😂

خندم گرفته😂

من نگفتم شرایطم بده امروز حوصله نداشتم و وقت به خودم برسم😂💔

آهان زیاد مهم نیست من کلا بی آرایشم 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خندم گرفته😂

😂😂😂 بخند برات زیاد مهم نباشه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367