2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست
ببین منم بچه نداشتم قطعا تصمیم دیگه ای میگرفتم اما الان بچمو چیکار کنم این طفلی چرا باید تاوان کارای ...

اره واقعا منم بچم نبود و برام یقین میشد که داره غلط اضافه میکنه ذره ای واینمیستادم 

اگه مثل تو که کارت با اسم زن میدیدم دق میکردم دور از جونم🤕

ماشاءالله تو زن قوی و باجرئتی هستی🤍

آره حتی من خودم ده دقیقه میرم کارگاه تمام لباسام کثیف میشه از بس گرد و خاک هست البته آراسته بودن هم ...

اره عزیزم درست میگی

دیگه شغلشون ایجاب میکنه اینطوری باشن طفلیا 

از من بهت نصیحت حواستو چهارچشمی به شوهرت بده چون اینجور که من فهمیدم شغل کارگاهی جوریه که دست مردا بازه چون بالاخره شغل ازاده،شغل ازاد دردسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم درست میگی دیگه شغلشون ایجاب میکنه اینطوری باشن طفلیا  از من بهت نصیحت حواستو چهارچش ...

باشه عزیزم خوبیش اینه که تو خونمونه هروقت بخوام میرم و میام و خلاصه همیشه جلوچشممه بد ذات بودن ربطی به شغل آزاد و غیرآزاد نداره بخوان بد باشن میشن 

باشه عزیزم خوبیش اینه که تو خونمونه هروقت بخوام میرم و میام و خلاصه همیشه جلوچشممه بد ذات بودن ربطی ...

اره حق با تویه 

ذات بد نیکو گردد چون که بنیادش بد است

خب خداروشکر پس جلو چشمته 

انشاءالله روز به روز زندگیت بهتر بشه و گرمتر🤍