2777
2789
عنوان

کار تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 45 پست
عزیزم روبیکا داری تلگرام چطور تا چت کنیم با هم بهت شرایطش رو بگم 

روبیکا دارم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزیزم روبیکا داری تلگرام چطور تا چت کنیم با هم بهت شرایطش رو بگم 

میشه بگید چطوره عزیزم

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاینه  باید بالای 18 سال باشی  و این که حداقل روزی 2 ساعت بتونی کار کنی

خب میشه ب منم بگید 

دیروز به یاد تو و آن عشق دل  انگیزبر پیکر خود پیرهن سبز نمودمدر آینه  بر صورت  خود خیره شدم بازبند از سر گیسویم  آهسته گشودمعطر آوردم بر سر و بر سینهفشاندم چشمانم  را ناز کنان سرمه  کشاندمافشان  کردم زلفم را بر سر شانهدر کنج  لبم خالی آهسته  نشاندمگفتم  به خود آنگاه صد افسوس که  او نیستتا مات  شود زین  همه افسونگری  و نازچون پیرهن  سبز  ببیند به تن منبا خنده بگوید که چه زیبا شده ای  باز🩵
تو رو خدا میشه به منم بدی خیلی نیاز دارم

سلام رفتی سراغ این کار؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
میشه بگید چطوره عزیزم

سلام رفتی سراغش؟

سلام عزیزم. نه بازاریابی لوازم آرایشی بود

عزیزم مگه بده؟

من دو دلم

عزیزم مگه بده؟ من دو دلم

جذب مشتری سخته و درآمد چندانی هم نداره

من عمم تو این کار بودی سود زیادی براش نداشت

آرایشگر محلمون تو این کار بود مخ مردمو شستشو میداد مینداخت بهش سود کرد

بستگی به خودت داره عزیزم که بتونی مشتری جذب کنی یا نه

میشه توضیح بدی

فروش لوازم آرایشی و بهداشتی هست عزیزم 

روزی 2 الی 3 ساعت 

آنلاین شاپه دیگه کار آنلاینه 

باید خودت بخوای اگر خودت بخوای کار کنی درآمد داشته باشی مثل من و بقیه شماره بهت میدم بیا آموزش ببین همه آموزش ها هم رایگانه بعد اگر خواستی ادامه میدی