2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلااا بازار کارش زیر 10 درصده

جدی ؟ دوست من ازاد داره تهران مرکز میخونه میگه عالیه تو شرکت استخدام میشی پولش عالیه همش به من میگه معلمی نرو بیا مهندسی شیمی

اصلا بازارکار نداره 

وقتت سر این رشته تلف نکن 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

جدی ؟ دوست من ازاد داره تهران مرکز میخونه میگه عالیه تو شرکت استخدام میشی پولش عالیه همش به من میگه ...

نههه اصلا . از هرکی میخوای بپرسی همینو بهت میگه . مهندسی شیمی و ... رشته های پایه ای هستن و تو ایران زیر 10 درصد براشون کاره ایندتو با این رشته تباه نکن دختر . دخترعموم همین رشته رو خوند الان کار پیدا نکرده ارایشگاه زده

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

نههه اصلا . از هرکی میخوای بپرسی همینو بهت میگه . مهندسی شیمی و ... رشته های پایه ای هستن و تو ایران ...

نمیدونم دوستم میگه میره تو کارخونه کار کنه اصلا نمیدونم چیکار کنم خودم میگم روانشناسی بخونم برم معلمی میگه نه 

نمیدونم دوستم میگه میره تو کارخونه کار کنه اصلا نمیدونم چیکار کنم خودم میگم روانشناسی بخونم برم معلم ...

نه اشتباه میکنه . برو از هرمشاوری که میخوای بپرس همین حرفی که بهت میزنمو میگه . روانشناسی خیلی بهتره شغلم براش بیشتره

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙 

جدی؟ شما کسیو میشناسی این رشته رو رفته یا نه

کسی رو نمیشناسم ولی رفته بودم واسه انتخاب رشته بهم گفتن که این رشته چون بازارکارش خوب نیست زیاد متقاضی نداره 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

نمیدونم دوستم میگه میره تو کارخونه کار کنه اصلا نمیدونم چیکار کنم خودم میگم روانشناسی بخونم برم معلم ...

معلمی عالیه 

نه اشتباه میکنه . برو از هرمشاوری که میخوای بپرس همین حرفی که بهت میزنمو میگه . روانشناسی خیلی بهتره ...

بابامم همینو میگه میگه دخترم بیا معلمی اصلا کنارش هر چیزی خواستی بخون من مخالفت ندارم 

بابامم همینو میگه میگه دخترم بیا معلمی اصلا کنارش هر چیزی خواستی بخون من مخالفت ندارم

اره درست میگه . مهندسی شیمی ، ریاضی محض ، فیزیک از شغلایی هستن که بازار کارشون کمتر از 10 درصده ... رشته های دیگه ایم هم هستن که بازار کار کمی دارن من الان حضور ذهن ندارم

دیدنی ، مثل ماه شب 🌙