عزیزم من نمیدونم شما کدوم کاربر هستی که بهم پیام دادی
چون خیلیا بهم پیام دادن این که یه نفر دنبال کار میگرده و شما هیچگونه اطلاعی از کار ما نداری و در واقع شما منفی ميگی و بقیه رو میخوای شست و شو بدی که بازاریابی کار بدیه فرصت رو از بقیه میگیری شما از کجا میدونی که ما مخ بقیه رو شست و شو میدیم
اومدید آموزش ببینید؟
اومدید اطلاعات در مورد کار کسب کنید
اون بنده خدایی که رفته تو این کار و موفق نشه ایراد از خودشه
وگرنه چرا من بعد از یک سال و نیم عاشق کارمم و مدام توش پیشرفت میکنم
من حداقل کمترین درآمدم اگر خوب کار نکنم ماهی 2 الی 3 میلیونه تازه میگم کم کمش اگر خوب کار نکنم طرف میره بیرون کار میکنه ماهی 1 تومن بهش میدن ما تو خونه کنار خانوادمون کار میکنیم درامدمون از درآمد ماهانه خیلیا بیشتره این فکر شماست که فکر میکنید بازاریاب ها مخ بقیه رو میخورن تو این یک سال و نیم که اینجا کار میکنم گاهی به کسی التماس نکردم محصول من رو بخره
چون روزی من رو بنده خدا نمیده خدا داره میده
مثل یه مغازه به جای این که برم بیرون مغازه بزنم تو خونم کار میکنم و مشتری کم کم برای آدم میاد قرار نیست دو سه ماه اول درآمد داشته باشی کم کم که مشتری برات اومد درآمدت میره بالا اون آرایشگر که مغز بقیه رو شست و شو میداده بلد نبوده کار کنه وگرنه کسی که حرفه ای باشه آموزش ببینه اصلا نه مغز کسی رو شست و شو میده نه دنبال مردم میره التماس میکنه
اگر طولانی صحبت کردم پوزش میخوام چون افرادی مثل شما که آگاهی در مورد کسب و کار های ما نمیدونید فرصتی که یه نفر میتونه بیاد کار کنه با اطلاعات غلطتون ازش میگیرید.
متاسفانه ما ایرانیا فکر میکنیم تو همه چیز تخصص داریم شما تا الان چند بار بازاریابی کار کردید یا چند سال کار کردید و نتیجه نگرفتید که به دیگران تجویز میکنید کار بدیه
نکنه کار کردن برای مغازه های دیگران خوبه که چندرغاز به آدم میدن؟
اگر یکی اطراف شما موفق نشده قراره بقیه نشن؟
اگر یه نانوا موفق نشه بقیه نباید نانوایی بزنن؟
چه ربطی داره که میگید بازاریابی بده جذب مشتری سخته
برای شما شاید سخت باشه قرار نیست برای همه سخت باشه
ما آموزش میدیم برای همه آسون میشه