2777
2789
عنوان

کار تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 45 پست
ممنون ولی روستاییم چجوری بازار یابی کنم

ما هر چند یه بار نمایشگاه هایی توی مساجد و حسینیه و پارک برگزار می کنن هر کس غرفه می گیره محصولاتش رو ببینن مشتری براش پیدا شه...شما می تونید به فامیل و دوستاتون بگید که مثلا من دوخت لوازم آشپزخونه می کنم اونا هم به دوستاشون میگن کم کم اگه کارتون خوب باشه از شهر و روستاهای دیگه ان شاء الله براتون مشتری پیدا میشه

من چیزایی رو گفتم که اطرافیانم انجام میدن و کارشون گرفته دوخت سیسمونی و لوازم آشپزخونه که شامل پیش ب ...

مغازه های محل می‌بردم حتی نمونه میدادم بشون چقدرم خوشمزه بودن ترشیام اما اگر بخواستم خیلی فروش داشته باشم باید خیلی دوندگی میکردم واسه گرفتن سیب سلامت و آرم استاندارد و این کارایی که زیر نظر بهداشت بود چون معمولا فله یا حتی بسته بندی های شیک رو هم قبول نمیکردن البته تو فک و فامیل هم مشتری دارم ولی میدونی کارای ثابتی نیستن که بگم بازارش همیشه گرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم که نه اما فامیلای مادری تو روستا میبافن پول خوبی داره بنظرم

یه جا خوندم میگفت قالیچه بازار بهتری داره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مغازه های محل می‌بردم حتی نمونه میدادم بشون چقدرم خوشمزه بودن ترشیام اما اگر بخواست خیلی فروش داشته ...

یه مغازه هایی هستن که فقط ترشی فروشی هستن اینا دیدم معمولا ترشی فله خونگی می خرن ...من فکر کنم رستوران و فلافلیا ترشی بخوان

یه مغازه هایی هستن که فقط ترشی فروشی هستن اینا دیدم معمولا ترشی فله خونگی می خرن ...من فکر کنم رستور ...

اگر میتونی و بلدی فقط خیارشور بنداز با قیمت پایین تر برو نمونه بده به ساندویچیا شاید خریدن تو شهر ما من که می رفتم فله ازم نمیگرفتن بهشون که میگفتم که چطور پس خیارشور یا ترشی فله دارین میگفتن که ما اینارو حلبی می‌خریم تو یه ظرف دیگه خالیشون میکنیم وگرنه حلبامون هم مهر و تاریخ دارن

اگر میتونی و بلدی فقط خیارشور بنداز با قیمت پایین تر برو نمونه بده به ساندویچیا شاید خریدن تو شهر ما ...

ما فامیل مون خانمش ترشی درست می کرد میبرد برای مغازه شون اینا هم احتمالا خودشون برای خودشون درست می کردن ...

من شغل آنلاین دارم خیلی راضیم برای آنلاین شاپم نیاز به نیرو دارم ببین چون تو توی خونه هستی این کار برات عالیه چون خیلیا نمیتونن بیرون کار کنن شرایط بیرون کار کردن ندارن برای اینجور افراد این کار عالیه آنلاین شاپه 

پاره وقته دو سه ساعت فقط میخواد وقت بذاری اگر میخوای تا شماره مو بهت بدم با هم صحبت کنیم 

من شغل آنلاین دارم خیلی راضیم برای آنلاین شاپم نیاز به نیرو دارم ببین چون تو توی خونه هستی این کار ب ...

البته 

منتظرم😍

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

@yekta_khanomi