2777
2789

بنظرم کودکی آدم خیلی تاثیر داره که در آینده چجور اعتماد به نفسی داشته باشه 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت خانواده حتما

ما ۴ تا بچه ایم

اون ۳ تای دیگه خیلی معمولی هستن از نظر اعتماد به نفس ولی من کاملا خودشیفته هستم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
هم خودشیفتگی و هم کمبود شدید عزت نفس هر دو ریشه در کودکی و دوران کودکی بد دارند.

یعنی چطوری؟؟

شوهرم به شدت آدم خودشیفته و اعتماد به نفس بالا داره 

منو همیشه میکوبه اعتماد به نفسم صفر شده

آخه اصلا تو خانواده آدم حسابش نکردن ونمیکنن

یعنی چطوری؟؟شوهرم به شدت آدم خودشیفته و اعتماد به نفس بالا داره منو همیشه میکوبه اعتماد به نفسم صفر ...

گاهی وقتی شرایط زندگی به خصوص در ٥ سال اول به شدت بد باشه، کودک در ذهن خود به این نتیجه میرسه که همه دنیا بد هستند و من فقط خوب هستم. و واقعا به این قضیه ایمان داره. و در سالهای بعد کلا در همین راستا زندگی می کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
گاهی وقتی شرایط زندگی به خصوص در ٥ سال اول به شدت بد باشه، کودک در ذهن خود به این نتیجه میرسه که همه ...

دقیقا همین طوره 

چه کار میشه کرد ؟؟

من دیگه برام مهم نیست 

با بچه هام خیلی خیلی بده رفتار می‌کنه حرف های خیلی بده میزنه 

البته چون میخاد بچه ها رو نسبت به من سردشون کنه الان خیلی مراعات میکنه