2777
2789

رو بیشتر دوست داره چون صرفا فامیلشه به اون عیدی میده به من نه  اینو چند بار جلو من گفت به بچه اون عیدی داد به بچه های من و برگشت گفت باهاشون کلا قطع ارتباطم اما همین که یه روزی به همچین ادمایی میگفتم داداش و براشون احترام میزاشتم اذیتم میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی شد جمله آخر به اول کلا

برادر شوهرم چند بار جلو من به اون یکی جاریم عیدی داد به من و بچه هام نه بعد برگشت گفت دختر عممه مونه منم ناراحت شدم کلا قطع ارتباطم با همشون ولی اینکه یه روز یه همچین ادمایی رو براشون ارزش قاءل بودم ازارم میده 

به درک اسفل السافلین. این ادم ها چه اهمیتی دارن؟

اره عزیزم به خاطر همینا سگ محلشون کردم اصلا دیگه نمیرم و نمیان ولی از ساده بودن خودم گاهی اوقات دلگیر میشم و این باعث عدم تمرکزم میشه 

پدرشوهر منم همینطوریه 

من اولش ناراحت میشدم ولی الان وقتی میبینم کل زندگی همشون یه گوشه زندگی منم نمیشه میگم بدرک

بعدن همچین ادم سمی به جاریم هم سم تزریق میکنه حالا به نحو دیگه ای 

خوش بخت منم که خودمو کشیدم کنار 

بقول معروف مارا به خیر این ادم امیدی نیست فقط شر نرسونه

برادر شوهرم چند بار جلو من به اون یکی جاریم عیدی داد به من و بچه هام نه بعد برگشت گفت دختر عممه مونه ...

آدم هیج وقت نباید از اینکه خودش خوب بوده ناراحت بشه

همیشه به خودت بگو هرجی شده من گرگ ماجرا نبودم

اونها نخواستن خوب باشن