2777
2789
عنوان

برای استخوان درد باید چه دکتری برم

113 بازدید | 16 پست

خانما من قدم ۱۷۴ ۱۹ سالمه

نزدیک ده روزه لگن دردم زانو درد ساق پام

روز و شبم نداره

همش گریه میکنم

مامان بابامم میگن مال قدته

مگه میشه تو ۱۹ سالگی

کمبوذ ویتامین دی هم دارم

حالا امروز رفتم ازمایش دادم

باید دکتر چی برم ارتوپد؟

میشه واقعا مال قدم باشه؟ دوست ندارم بلند تر بشم خیلی عصبیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتوپد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بخاطر کمبود ویتامین دی هست عزیزم ، دکتر ارتوپد برای درد استخوان باید برید

پارسال رفتم ازمایش دادم ویتامین دیم از ۲۴ بود ۱۲ قرص و تمپول داد اصلا نخوردم

پس مال قدم نیست؟

پارسال رفتم ازمایش دادم ویتامین دیم از ۲۴ بود ۱۲ قرص و تمپول داد اصلا نخوردمپس مال قدم نیست؟

بنظرم بازم برید آزمایش بدید ، دکتر اروتوپد هم برید، احتمال برای همون ویتامین دی باشه ، خواهر منم ویتامین دی کم داشت خیلی کمرش درد مبگرفت بعد از مصرف داروهاش اوکی شد

بنظرم بازم برید آزمایش بدید ، دکتر اروتوپد هم برید، احتمال برای همون ویتامین دی باشه ، خواهر منم ویت ...

امروز صبح رفتم ازمایش

اره کمرمم درد میگیره حتی دستام

استخون های بدنم درد میکنه