2777
2789
عنوان

بچه پنج ساله که تاید ریخته تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 60 پست

یا خدااا

خواستم بگم جارو بکش که گفتی آب هم ریخته روش😂

عیب نداره خاطره میشه

فرشت بالاخره تمیز و پاک میشه ولی اگه خیلی بد باهاش حرف بزنی و دعواش کنی دیگه از ذهن اون بچه پاک نمیشه

بچس دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اروم باش تا جابی ک میشه جمع کرد بده خودش جمع کنه حسابی ب زحمت بیفته بعدش ازش علت بخواد بعد توضیح ...

الان خوابیده انقدر عصبیم ک دوست دارم بیدارش کنم ولی یک پتو پهن کرده وسط همین تایدا خابیده

خدایی الان من چیکار کنم تو خونه آب هم ریخته نمیشه راه رف

.بوسش کن از طرف من وزه رو 😂😂😂

بزار خیسیا خشک بشه صب شامپو فرش بکش اونجاهام ک پودر ریخته حارو برقی کن

فقط دیگه روش راه نرید ک لک نشه فرشت

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
واقعا منطفت اینه خب دو روز دیگ کار بزرگتری انجام داد چی اونموقع چجوری قربونش برم

خب الان چیکار کنی بگیر بزنش میگی ابم ریخته نمیتونی ک جمع کنی باید. فرشو بشوری خب اون الان چیکار کنه دعواش کن 

یبار بچه کوچک فامیل من خواب بودم پاشده بود رو فرش صابون مالیده بود پاشدم راه رفتم خوردم زمین نشسته ب ...

وقتی دو سالش بود تایدو برنجو نزدیک بیس کیلو برنج و دو دبه آب لیمو قاطی کرده بود اون موقع دوبار این کارو کرد دقیقا شب تولدش ک کلی مهمون دعوت کرده بودیم تا سه صب کارارو کردیم خابیدیم باز این کارو تکرار کرده بود دیگ نشسته بودم گریه میکردم

خدایی الان من چیکار کنم تو خونه آب هم ریخته نمیشه راه رف

بذار خیس بخوره فررا بشور کارتو راحت کرده برا خونه تکونی 😁

نزنی ها وجدانا

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
وقتی دو سالش بود تایدو برنجو نزدیک بیس کیلو برنج و دو دبه آب لیمو قاطی کرده بود اون موقع دوبار این ک ...

چه علاقه ای به تاید داره

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ی جارو یادستمال بده دستش بگو تمیز کن دیگه این کارو نمیکنه 

مطمئنی؟

ی سوال دیگع با اینکه من خیلی رابطمو باهاش خوب نگه داشتم همش بغلم میکنه میگه تو بهترین مامان دنیایی عاشقتم ولی باز بهم دروغ میگه این ناراحتم میکنه باید چیکار کنم