2777
2789
عنوان

بچه پنج ساله که تاید ریخته تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 60 پست
خب الان چیکار کنی بگیر بزنش میگی ابم ریخته نمیتونی ک جمع کنی باید. فرشو بشوری خب اون الان چیکار کنه ...

ببین من اصلا دوسندارم بزنمش خیلی عصابمو کنترل میکنم و اصلا نزدمش فقط میگم چرا بدتر میشه هر روز 

منم میگم بوسش کن ناراحت شد 😂😂

.خودم چهار تا پسر دارم تا به حال زدمشون والا انقد از اتیش سوزوندناشون میخندم ک نگو البته الان بزرگ شدن و واقعا خیلی اقا ارومن 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اونایی که میگن فدای سرش هیچی نگو بوسش کن😐همین کارارو میکنید بچه پس فردا میاد تو جامعه خودشو مختار میدونه هرکاری بکنه هیچ کسم حریفش نمیشه دهن همه رو صاف میکنه😐😐😐

استارتر حتما یه کاری کن تاوان اشتباهشو بده.باهاش حرف بزن خیلی جدی و ازش دلیل بخواه برای کارش و براش توضیح بده کارش بد بوده و حتما حتما از خودش کمک بگیر برای تمیز کزدن خونه

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
الان خوابیده انقدر عصبیم ک دوست دارم بیدارش کنم ولی یک پتو پهن کرده وسط همین تایدا خابیده

😂😂😂

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
مطمئنی؟ ی سوال دیگع با اینکه من خیلی رابطمو باهاش خوب نگه داشتم همش بغلم میکنه میگه تو بهترین مامان ...

دروغ بچه دلیل داره حتما ترسیده من ب بچه هام میگم اگه کاری خراب کردین راستشو بگین چون دروغ بگین دوبار کتک میخورین یا قهر میشم  باهاشون، اره بده پاک کنه خسته ک شد دیگه خراب کاری نمیکنه دوبار این کارو کردی میفهمه چیکار کرده 

فقط اونایی که میگن فدای سرش هیچی نگو بوسش کن😐همین کارارو میکنید بچه پس فردا میاد تو جامعه خودشو مخت ...

دقیقا خودم تو این فکرم بیدارش کنم الان از خواب هم وسط تایدا خوابیده هم اینکه نگرانم میخام بفهمم چرا همچین کاریو با این عقل انجام داده میخام بفهمم برای جلب توجه من بوده یا کنجکاو

.خودم چهار تا پسر دارم تا به حال زدمشون والا انقد از اتیش سوزوندناشون میخندم ک نگو البته الان بزرگ ش ...

خدابرات نگه داره من س  تا بچه دارم بخدا یکش دانشجوعه اتاقش همش بمب ترکیده از پنج ساله ک نباید انتظار داشت

منم یبار شدید خسته بودم خوابم برد از خواب پریدم دیدم پودر صابون ، یه شیشه سرکه ، یه شیشه اب و یه شیشه پاک کن کامل رو ریخته رو فرش با کلی قابلمه و کاسه و قاشق کثیف کاری کرده گفت میخاستم غذا بپزم😑😐

دلم کمی آرامش میخواهد...
بین همه نظرا حرفات ب دلم نشست میگم ی سوال شده ک بچتو بزنی بعد عذاب نمیکشی

اره زدم ولی بعدش میسوزم خب بعضی  وقتا واقعا عصبی میکنن دوتاشون پشت هم  بودن ببین من چی کشیدم تا جایی ک ممکنه با حرف حالیشون میکنم بچه هامم اتیش نیستن امروز با بزرگه دعوا گرفتم لام تا کام حرف نزد 

خدابرات نگه داره من س  تا بچه دارم بخدا یکش دانشجوعه اتاقش همش بمب ترکیده از پنج ساله ک نباید ا ...

منم بزرگم ۱۹سالشه😍

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)