2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 33 پست
بد حرف زدی باهاش حق داره ناراحت شه

چون کلا دستور میده.خونشون کنار سماور وایساده ها به شوهرم میگه چایی میخوری شوهرم میگه اره لیوان میذاره با یه لحن بد میاد میگه برو چایی بریز.خب تو همهکار کردی از کنار سماور اومدی نشستی دستور میدی

😂😂😂😂😂😂دقت کردی همشون میگن زنت بام بد حرف زده فشارم رفته بالا یه طرف بدنم لمس شده

اخ اخ دقیقا.ببین مادرشوهرم من با رفیقاش همه جا میره تفریح دور دور همه جا.تا مارو میبینه یا اتل میبنده به دستش یا گردنش یا میگهیه چیزیم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا مشخصه چه کسانی تو تاپیک کم سن و سالن

خانمها استارتر ناراحته و شما میخواید دلداری بدید درسته اما یه لحظه فکر کنید با حرف شما یه وقت کاری نکنه یا حرفی نزنه خدای نکرده زندگیش تلخ بشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خودم بلدم خدافظ؟😐 حق داشت ناراحت بشه حالا اینجا همه حقو ب عروسا میدن ولی اینبار واقعا بد گفتی میتون ...

مادرشوهرمن کلا عادت داره با زبون دستوری باعروس و داماد حرف میزنه.خونه دخترش میره به دامادش میگه فلانی سبزی بگیر بذار یخچال.یه بارم هممون خونه خاهرشوهرم دعوت بودیم اومده به من میگه پاشو سیب زمینی سرخ کن

خب ب شوهرت بگو مادرت زنگ زد کای دستور داد.بچه هم ک با صدای زنگ بیدار شده بود و گریه میکرد تو هم منو ...

شوهرم خودش اوکیه.مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه تو گوش شوهرم میخونه

بالخزه بزرگتره. معمولا مامانا چه مامان خودت چه مادرشوهر اینجوری موقع مریصی خیلی این دستورا میدن که ا ...

خیلی راحت میتونست بگه تگرانتون بودم کاری نداری کمکی نمیخای.نه که پاشده رفته بیرون ازبیرون زنگ زده اینجوری کن اونجوری کن

به نظرم کار خودتو بکن اگه ام شوهرت چیزی بهت میگه محل نزار بگو در مورد مادرش باهات صحبت نکنه.این مشکل مربوط به خودشه اگه واقعا معتقده مادرش اشتباه میکنه نباید با تو بحث کنه.

ک..و...ن لغش زنیکه فضول ودروغگو  به یکورت بگیر بهتر نمیاد وبره بدم میاد ازاینا دستور میدن ولی ...

خونشون کلا دوقدم با مافاصله داره.خودش پاشده بود رفته بود گشت و گذار از بیرون زنگ زده اینجوری کن اونجوری کن.بعدم ادمی که مریضه یا مریض داره حوصله تلفنبازی نداره

شوهرم خودش اوکیه.مادرشوهرم هرروز زنگ میزنه تو گوش شوهرم میخونه

مادرشوهرتو نمیشه کاریش کرد

شوهرت باهات اوکی هس خوبه

ب شوهرت بگو ب مادرش بگه زنم قصد بی احترامی بهت رو نداشته و شما اشتباه برداشت کردی 

بعدشم میگن مادرو مادرو مهرمادری،خب اگه مادری حالیته بریز تو خودت زندگی پسرتو عروستو تلخ نکن دیگه نسن ...

مادرشوهر من با این کاراش ماهی یه بار بین زندگی دختر و دومادشو بهم میزنه.الانم هرروز زنگ میزنهبه شوهر من که مثلاشوهرم بیاد با من دعوا کنهمنزنگ بزنمازش معذرت خواهی کنم کهباز پاشه بیاد خونمون

مادرشوهر من با این کاراش ماهی یه بار بین زندگی دختر و دومادشو بهم میزنه.الانم هرروز زنگ میزنهبه شوهر ...

ولش کن،اصلا فرضا که حقم بااون باشه،اینهمه اونا مارو ناراحت میکنن ومعذرتم نمیخان وماهم بایدکوتاه بیایم،بزار مام اذیت کنیم اونام حرص بخورن بفهمن چه خبره،برات مهم نباشه بهترکه نمیاد،حوصله داری،مال من هرروز میاد،روزی چندبار،دیگه میبینمش عصبی میشم والا

خوبه ک شوهرت دخالت نمیکنه

یخورده تند رفتی نباید میگفتی خودم بلدم کاری نداری باید میگفتی بچه بیدار شده گریه میکنه من میرم بااجازت ببینم چشه تب هم داره بعد خدافظی

مادرشوهر منم همش تو فاز دستور و نصیحته

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
بنظرم حق داره خودم بلددددممممم درسته خودت بلدی اما طرز جوابت دادنت اشتباه 

ببین مشکل من طرز حرف زدنشه.اگه درست حرف میزد منم میگفتم دستتون دردنکنه لطف کردین.بارها اومده خونمون دیده من حتی بخاطر اذیتای بچم صبونه ناهار نخوردم برمیگرده میگه وان بچه رو بشور بذار تو اتاق فلان کارو کن.با یه لحنبد دستوری.یه بار یه کلام بهش گفتم غذای منو شوهرموتو یه بشقاب بکشید بهش برخورده بود به همه گفتهبود این به من دستور داده

واوو چطوری انقدر راحت میتونین بگین که خودم بلدن یا یه جوابی بدین من اینا رو انقدر جمع میکنم  مه ...

من یه عمره لالم هیچی نمیگم.این بارم انقد فشار روم بود بچم نوزاده مریض شده یه کلام نگفت دست تنهاس عروسم برم ‌‌‌‌‌‌‌‌کمکششاید بلد نباشه چیکار کنه زنگ زده دستور میده