2777
2789
عنوان

توراخدا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 53 پست
مگه تغییر ب همین سادگی هاست خواهر  تروخدا گولشون رو  نخور  آنقدر خانم ها دیدم با ای ...

میدونی خانوادش میگن چند ماه فرصت بده تغیبر نکرد برگزد طلاق بگیر میگن تو بار اول هست اومدی قهر

میدونی بحث احساس نیس فقط میگم‌نکنه واقعا تغییر کرده 

آدمها هیچ وقت عوض نمیشن ... 

خیلی خیلی بتونن خودشون رو کنترل کنن ۲ ماه... بعدشم اون پیغمبر هم ک بشه 

نباید فراموش کنی باهات چ رفتاری کرده ب این عوضی روانی فرصت مجدد نده ک کار نیمه تمومش رو تموم کنه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمها هیچ وقت عوض نمیشن ...  خیلی خیلی بتونن خودشون رو کنترل کنن ۲ ماه... بعدشم اون پیغمبر هم ...

اصلا نمیدومم چیکار کرده باهام ک دائم میگم نکنه من پرتوقعم و باید فرصت بدم

میدونی خانوادش میگن چند ماه فرصت بده تغیبر نکرد برگزد طلاق بگیر میگن تو بار اول هست اومدی قهر

خیلی عذر میخوام عزیزم ،،، قشنگ دارن خرت میکنن شاید هم فرضت کردن 🙂عاقل باش دختر لیاقت تو بهتر از این رابطه هاست 

میدونی بحث احساس نیس فقط میگم‌نکنه واقعا تغییر کرده 

چطور یه ادمی که همه میدونن عصبیه و کل عمر اینجوری بوده الان تو ۵۰روز یهو تغییر کرده؟ 

مردی که یبار دست روت بلند کنه بار بعد روش باز شده بدتر اینکارو میکنه خیالشم راحته که فرصت میدی بهش

بنظرم فقط ارزش خودتو پیشش کمتر میکنی این ادم لیاقت فرصت نداره

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
ما رو هم ب شک‌انداختی خب بهش بگو ی هفته آزمایشی میام ببینم چند چندی ؟؟

اخه بحث‌اینه همش حس‌میکنم نیاز ب زمان بیشتر دارم اونم تهدید میکنه اگر تا فردا برنگردی طلاقت میدم

اصلا نمیدومم چیکار کرده باهام ک دائم میگم نکنه من پرتوقعم و باید فرصت بدم

تو فقط ارزش خودت رو نمیدونی 🙂 

چیزی ک حق انسانیته ، حق تو رابطه با آدمیه ک ثبات اخلاقی داره و عاشقته ن ی بیمار روانی ،، این آقا هم اینجور ک معلومه تخصص داره در اینکه بیشتر بهت حس بی ارزش بودن بده 

چطور یه ادمی که همه میدونن عصبیه و کل عمر اینجوری بوده الان تو ۵۰روز یهو تغییر کرده؟  مردی که ...

بخدا خودمم فکرم همینه ققط بقیه اینقد میگن هرکسی تو جامعه یک بار فرصت میده ک من دو دل شدم