2777
2789
عنوان

توراخدا بیاید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 53 پست
تو فقط ارزش خودت رو نمیدونی 🙂  چیزی ک حق انسانیته ، حق تو رابطه با آدمیه ک ثبات اخلاقی داره و ...

افرین دقیقا اینجوریه

هرکاری کنی براش تهش متهمت میکنه مثلا بهم میگف بهم حرمت نمیذاری گفتم چیکار کردم میگف فکر کردی جلوی بقیه بفلم میکردی بوسم میکردی محبت میکردی اینا حرمت بود؟ گفتم پس چی بود گف تو بی حرمتی میکردی چون اکر‌کسی حرفیو میزد تایید میکردی ولی حرف منو نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران آینده نباش. بهترین شغل بهترین فرد ممکن میاد برات ، الان هم یک روز رو در رو برو باهاش منطقی صحب ...

باهاش صحبت کردم

میگف تو‌گند زدی اصلا نمیپذیره ک کتک زدن و فحش و بیرون کردن وسایلم اشتباه بوده فقط ب فکر حرف مزدمه 

افرین دقیقا اینجوریه هرکاری کنی براش تهش متهمت میکنه مثلا بهم میگف بهم حرمت نمیذاری گفتم چیکار کردم ...

آدم حرسش میگیره از رفتار بعضی مرد ها 

بخدا ی تخته عقلش کمه این 

برنگرد ،، خواهرانه بهت میگم ....

بخدا خودمم فکرم همینه ققط بقیه اینقد میگن هرکسی تو جامعه یک بار فرصت میده ک من دو دل شدم

عزیزم اون الان دست پیش گرفته که بترسونتت برای همین میگه تا فردا نیای طلاقت میدم 

کاملا مشخصه که احساس شرمندگی هم نداره

شما باید کاملا قاطعانه و محکم تصمیمتو راجع به طلاق اعلام کنی حتی اگه قصدت جدی نیست

به پدرتون هم بگو لاقل برای ترسوندنش و اینکه جواب محکمی از جانب شما و خونوادتون بگیره پشتتون باشن 

اگه احساس پشیمونی کرد و خواستی فرصت بدی حتما با شرط و شروط حق طلاق و به نامت زدن یه خونه زمین هرچیزی باشه

و اینکه اینجور مواقع دخالت خونوادتون و مخصوصا پدرتون پشتت باشه خیلی خیلی تاثیر گذاره 

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
ک یعن مطمن بشم باید طلاق بگیرم و درسته؟  اخه از دنیای بعد طلاق میترسم

نه منظورم اینکه همین گفته اش دلیلی هست برای طلاق ، بجای تهدید میتونست دلتو بدست بیاره ، حس میکنم محبت نکرده برات ، بازم میگم لیاقت بهترین همه ما داریم ، نزار احساست تصمیم بگیره ، منطقی تصمیم بگیر 

عزیزم اون الان دست پیش گرفته که بترسونتت برای همین میگه تا فردا نیای طلاقت میدم  کاملا مشخصه ک ...

باورت میشه یک ماهه بهش گفتم حق طلاق بده گف اگر بمیرم بهت نمیدم گف خواستی برگرد نخواستی برو بسلامت

ک یعن مطمن بشم باید طلاق بگیرم و درسته؟  اخه از دنیای بعد طلاق میترسم

وااااا چ ترسی !؟ دوست من سن ۱۶ سالگی جدا شد ... دقیقا دو ماه بعد از نامزدی 

یاد گرفت ارزش خودش رو بدونه 

یاد گرفت هر مردی ارزش نگاه کردن هم نداره.. چ برسه ب رابطه ..یاد گرفت عاشق خودش باشه چون هیچ کس بجز خودش بدردش نمیخوره و نمیفهمتش 

تو الان ازین عطیقه جدا شو ببین کی ب این زن میده !؟؟؟ زن هم بدن بهش سر ی ماه طلاق داده بعدیم

نه منظورم اینکه همین گفته اش دلیلی هست برای طلاق ، بجای تهدید میتونست دلتو بدست بیاره ، حس میکنم محب ...

بنظر شما هرکسی میره قهر باید برگزده یک بار قرصت بده؟ بخدا من خامواده خیلی سرشناسی دارم خودم پزشکم قیافم خوبه اخلاق خانه داری دختر پاک و نجیبی هم هستم ولی یه جور رفتار میکنه انگار یه ادم خراب زنشه ک منت نمیکشه

وااااا چ ترسی !؟ دوست من سن ۱۶ سالگی جدا شد ... دقیقا دو ماه بعد از نامزدی  یاد گرفت ارزش خودش ...

ازه بخدا حتی خانوادش نمیتونستن تحملش کنن بارها اطرافیان مثلا دخرتخاله پسردایی هاش و غیره بهم میگفتن چطور زن این شدی چطور تحملش میکنی

باورت میشه یک ماهه بهش گفتم حق طلاق بده گف اگر بمیرم بهت نمیدم گف خواستی برگرد نخواستی برو بسلامت

اصلا تعادل روانی نداره این حرفارو میزنه که کوچیکت کنه حس بی ارزش بودن بده

از دنیای بعد جدا شدن نترس چند جلسه پیش یه مشاوره بری انشالله به زندگی عادی و شاد برمیگردی

ادم باید با کسی زندگی کنه که بودنش باعث ارامشو دلگرمیش باشه نه اینکه خارش کنه

مردی که دست رو زن بلند کنه فقط نره 

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
بنظر شما هرکسی میره قهر باید برگزده یک بار قرصت بده؟ بخدا من خامواده خیلی سرشناسی دارم خودم پزشکم قی ...

با گفته شما حس میکنم خودشو خیلی کمتر میدونه ، شاید یا قلدری میخواد قدرت نشون بده ، عجیبن این مردا ، شما که مشکل شغلی پس ندارید ، این ترس طلاق شاید اذیت کنه شما رو ، باید ناز بکشه برگردید وگرنه بنظر من صلاح نیست ، خداروشکر که پدر پشت شما هست