2777
2789

سلام شما تا بحال تو اطرافیان کسی رو دیدین که اسم فاطمه زهرا رو تغییر داده باشه تو شناسنامه؟اطرافیان چطور به اسم جدید عادت کردن؟

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

اسم خواهرمه 🙂❤️

خیلیم اسمشو همه دوس داریم 

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض نمیکنن که ثبت احوال

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اسم خواهرمه 🙂❤️ خیلیم اسمشو همه دوس داریم 

عزیزم من که نگفتم اسم بدیه انشالله خواهرتون نامدار باشه

اطرافیان من دخترمو به چن اسم صدا میزنن یه سریا فاطمه یه سریا زهرا و یه سریا فاطمه زهرا و اینکه من دوست داشتم یه اسم کوتاه برلی دخترم انتخاب کنم 

من ندیدم ولی با گرفتن وکیل میتونی این کار رو انجام بدی، حالا یه عده میان بهت میگن بی لیاقتی و از این ...

نه عزیزم ‌وکیلو فقط شهرستانا قبول میکنن اونم تازه با یه دلایل خاص

من اسم دخترمو تو ۴ ماهگی تغییر دادم بنا به شرایطی که راضی نبودم همه صداش میزنن ولی تو شناسنامه همونه ...

عزیزم اطرافیان رو اسم قبلی پافشاری نکردن؟متاسفانه خانواده شوهرم اصلا همکاری نمیکنن

فکرکنم میتونی فاطمه یا زهرا بذاری یعنی تک اسمی بشه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.