2777
2789
عنوان

شما کسی رو دیدین که اسم فاطمه زهرا رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 37 پست
نه عزیزم ‌وکیلو فقط شهرستانا قبول میکنن اونم تازه با یه دلایل خاص

چه اسمی رو میخواید عوض کنید؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدم ولی با گرفتن وکیل میتونی این کار رو انجام بدی، حالا یه عده میان بهت میگن بی لیاقتی و از این ...

اره خودمو برای شنیدن خیلی حرفا آماده کردم💔

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

اسم دخترمنم زهراست چون دخترمو حضرت زهرا بعد کلی ناامیدی به من هدیه داد،عاشق اسمشم چون معنی بینهایت زیبایی داره 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
انشالله نامدار باشه عزیزم 

ممنون عزیزم

نه عزیزم اولیش😓😞

الهی😢عزیزم تو با اسم قبلیش صدا بزن چون تو شناسنامشم همین اسمه مطمئن باش کارت راحتتر از منه بعد یه مدت بقیه هم عادت میکنن نزار تو دلت بمونه😢

الهی😢عزیزم تو با اسم قبلیش صدا بزن چون تو شناسنامشم همین اسمه مطمئن باش کارت راحتتر از منه بعد یه م ...

من که حسابی تو دلم مونده همش اسم الانشو میگم بغض گلومو میگیره ولی خب حرف مردمو چه کنم😔😔😔چجوری باز عادت کنن

من که حسابی تو دلم مونده همش اسم الانشو میگم بغض گلومو میگیره ولی خب حرف مردمو چه کنم😔😔😔چجور ...

منم مشکلم همینه نه که حرف مردم برام مهم باشه نه ..میترسم به اسم جدید صداش نزنن و بچه رو بدتر گیج کنن

عزیزم اسم کوچولوت چیه

منم مشکلم همینه نه که حرف مردم برام مهم باشه نه ..میترسم به اسم جدید صداش نزنن و بچه رو بدتر گیج کنن ...

اگه میخوای فاطمه زهرا صداش کنن خودت همیشه جلوی همه اسمشو کامل صدا بزن 

هرکی اسمشو نصفه گفت بگو لطفا اسمشو کامل بگید 

اگه دوست داری اسمشو عوض کنی هم تا بچه س و مدرسه نرفته انجام بده بره مدرسه خیلی سردرگم میشه هرکی یه چیزی  صداش میکنه 

من تا اونجایی که میدونم اسامی خدا رو سریع عوض میکنن ولی بقیه اسم هارو باید یه کم وقت بذاری ولی شدنیه