2777
2789
عنوان

چرا ایطور میشم گاهی😫😫خدایا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست
منم چند بار دووییدم در حد مرگ خواستم داداشمو بزنم ولی همون لحظه چشمامو بستم و دیدم ی گوشه کز کرده از ...

خدا کنه،شاید یکی از مهمترین دغدغه های زندگیم اینه که عصبی بشم و دوباره این رفتارو نشون بدم، 

اخه تنبیه معمولی که نیس. اصلا یه حرکت وحشتناک میکنم. مث سادیسمیا میشم بخدا😔😔😔

چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
هموو لحظه شروع میکنم به عذرخواهی و بغل کردنش، حتی خودم گریه میکنم باهاش . شاید تا چند  روز هرکا ...

میفهمم چی میگی عزیزم.ولی کتک مادر فکر کنم زودتر فراموش شه😁

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرام باش😐 اول از همه بگم بذار شیطونیاشو بکنه اگه مانعش بشی میشه مث من که سعی کردن بچشون رو خجال ...

بابا اون لحظه شیطونی خاصی هم نمیکنه. گاها شده یه کار خیلی بدتر کرده ولی من راحت ازکنارش گذشتم.. ولی گاهی بخاطر مثلا یه لجبازیه کوچیکش یهو مث سادیسمی ها میشم‌. حمله میکنم و جیغ و داد و هل و کتک..😔😔 وای خدا 

درسته اما متاسفانه بعضی دعوای والدین و بچه ها   فراموش نمیشه  و توی ذهن بچه میمونه&nb ...

میدوونم من ناخوداگاه بچمو نابود میکنم. ترسو ش میکنم و از بین میبرم هرچی زحمت میکشم براش،انواع بازیا ، کارای آموزشی، تفریح، همه رو براش انجام میدم.. ولی چه فایده😔😔

به مشاور و روانشناس مراجعه کن  اینجا گفتن یا عذاب وجدان گرفتن مشکلی رو حل نمی کنه

آره واقعا.. شاید بهترین راه همینه

فقط اون لحظه ک میخوای بزنیش ب بعدش فک کن دلت بسوزه .بعدم کاری کرد از جلو چشات دورش کن تا اروم بشی

میندازمش رو تخت و از اتاق میام بیرون، باز برمیگردم،هی جیغ هی داد، دوباره ودوباره😔😔😫

اون لحظه که عصبانی هستی برو توی اتاق نفس عمیق بکش و با خودت تکرار کن اون فقط یه بچه ست.. یا بالشت بگ ...

امیدوارم بتونم کنترل کنم خودمو.. وگرنه هم خودم نابودمیشم هم طفل معصومم😔😔

عزیزم دختر منم یه ماه دیگه چهارسالش میشه ،قربونت بشم نزن این حرفو مام آدمیم دیگه حالا چون مادر شدیم ...

ببین من خیلی صبوری به خرج میدم. هرکاری ازم میخوادهر بازی هر چیزی.. بانهایت صبر براش انجام میدم. اصلا معروف شدم به وقت گذاشتن و محبت ب بچه، اما یهودر کسری از ثانیه همه چی بهم میریزه. و میشم یه ادمه وحشیه احمق

ببین من خیلی صبوری به خرج میدم. هرکاری ازم میخوادهر بازی هر چیزی.. بانهایت صبر براش انجام میدم. اصلا ...

دور از جونت عزیز دلم ،میگم مام آدمیم دیگه درسته؟خب حق بده به خودت البته خیلی خوبه ادم خشم و عصبانیتشو کنترل کنه ها اما بعضی وقتا خیلی عوامل باعث میشه عصبی بشی و کنترلی رو رفتارت نداشته باشی ولی خب بازم دلیلی نمیشه خودتو فحش بدی که قربونت برا منم بارها اتفاق افتاده ها درسته عذاب وجدان میگیرم اما بازم میبینم واقعا اون لحظه حق داشتم

خدا کنه،شاید یکی از مهمترین دغدغه های زندگیم اینه که عصبی بشم و دوباره این رفتارو نشون بدم،  ا ...

حالا انشاالله ک دیگ پیش نیاد ولی منم قبلا اینجور بودم هورمونام بهم ریخته بود.اگ دوس داشتی ی چکاپ کامل بشو 

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭