2777
2789
عنوان

وقتی با همسراتون قهرین یا سرسنگین چجوری از دلتون درمیارع!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 132 پست
ببین کلا شوهرم یه اخلاقی داره که قهر هم باشه حرف میزنه اکه هم جوابش ندم اعصابش خرد میشه مثلا غذا میو ...

ولی حقیقتا این قهر نیست اسمش😂😂😂😂

حداقل باهم خرید نرید دیگ

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی چ من مقصر باشم چ شوهرم خودش باید بیاد منت کشی

۳ بارشو برام النگو خریده با گل

بقیشم بدون کادو بودبغلم کرده ی هویی

یا هی صدام کرده چند بار ولی من جوابشو میدادما بعد دوباره صدا میکرد

منم خندم میگرف اونم دیگه خوشش میومد میگف میخندییییی اره اره..

همینجوری خالی اشتی کردی؟

منکه ده سال ازدواج کردم هیچ وقت برا قهر چیزی نخریده نهایت یه معذرت خواهی بوده و بوس تموم.خیلی هم راضی ام خداروشکر.ولی اینکه برا هرچیزی نباید توقع داشته باشی  چیزی بخره یا گل بخره 

ای کاش عکس هات نفس میکشیدن یعنی خدا دوباره فرشته ای مثل تو بهم بده ...... خدارو شکر که فرشته ای شبیه تو بهم داد خدا انشالله عمر این مثل تو نباشه برای این که خدا این دوتا رو مثل تو ازم نگیره دعا کن فرشته اسمونی مامان 
خدایی چ من مقصر باشم چ شوهرم خودش باید بیاد منت کشی ۳ بارشو برام النگو خریده با گل بقیشم بدو ...

اره اوایل یادمه خودش لوس میکرد تا بخندم باعث اشتی میشد

ولی الان هیچی!؟

یه بارم یادمه گل خرید و چیزای دیگ

ولی الان بدعادت شده بنطرم ب روی خودش نمیاره

نمدونم چ راه حلی داشتم قبلنا!☹️☹️

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
ولی حقیقتا این قهر نیست اسمش😂😂😂😂 حداقل باهم خرید نرید دیگ

وای 😅😅🤣🤣🤣از همون اول همین جوری بودیم ولی درکل کم پیش میاد دعوا کنیم چون اون همش سرکاره  وقتی هم میاد خسته هست جلو بچها هم دعوا نمی‌کنیم سعی میکتیم باهم خوب باشیم چون کوچیکن  گنا دارن تو روحیشون  اثر میذاره

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
من خودم اینجوریم میگم نه ولی مشاورا و اینا میگن اشتباهه  نمیدونم

ای بابا

خب خودش که نمیفهمه معدرت بخاد ،

زوری ازش باید بگیریم معدرت خواهی!

اشتباه محضه... مردا با این کارشون میخوان بگن معذرت میخوان....

این نیازشه!

مگه این معدرت خواهی اخه☹️

تودعوا هردو مقصر بودیم ولی پاشد از خونه رفت نزاشت حداقل دعوامو کامل کنم بیشعور😅 یه روزم ک خودشو س ...

اون منتظره ک تو بری ازش معذرت خواهی کنی عزیزم  الان همسرت خودشو مقصر نمیدونه 

دقیقا منم توی همین موقعیت قرار گرفتم ولی بنظرم توقعاتی ک ما داریم اونا درک نمیکنن 

هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند. 
ای بابا خب خودش که نمیفهمه معدرت بخاد ، زوری ازش باید بگیریم معدرت خواهی!

میفهمن عزیزم خوبم میفهمن فقط فکر میکنن مغرورن نباید محل بذارن به ما . خوبم میدونن ما احساسی هستیم آخرم کوتاه میایم