2777
2789

میگی عیبی نداره اون خوشحال باشه ولی تو تنهایی میشینه گریه میکنه  بخاطر آسیب ها

از شدت ناراحتی و تنهایی ب جون خونه میفته تمیز کاری میکنه ک فکر نکنه یادش بره غم هاش 

هر چی مهربون تر ضربه بیشتر 

واقعا بساز بودن ینی دوست داشتن؟

آخرش میشه وظیفه چون بلد بودی بسازی با تموم مشکلات همسر 

باید حال دلمون رو خوب کنیم بدون احساس گناه بدون سَر خوردگی 

هیچکس هیچکس بجز خودمون غم خوارمون نیست و نخواهد بود 

تعادل و مرز داشته باشید 

حق داری هم بسازی هم خواسته هات شنیده بشه ....

چون جذبه نداره

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجور بدبختیه که حق خودت نمیبینی مثل آدم زندگی کنی.من دچار این بدبختیم متاسفانه.زورم میاد بگم پول بده همش از خودم خرج میکنم بدون پس انداز جوری که دیگه الان نمیپرسه پول نیاز داری یا نه چون میدونه خودم یکاریش میکنم

من که هروقت چیز بیشتری از شوهرم میخام دارو هوار میکنه که ندارم...انقد میگه خودم از گفتم پشیمون میشم

از اول اشنایی باید این مدلی باشی، چون اگه بعدا بخوای اون دیگه نمیتونه تغییر رو بپذیره چون این ذهنیت براش وجود داره که اگه قبلا تونسته اینجوری زندگی کنه الانم میتونه 

از همون اول هرجور باشی تا اخرش باید همونجوری باشی اگه دیدی واکنش طرف باب دلت نیس دیگه باید رد بشه

اما برای شما نمیدونم چی بگم چون دیگه گذشته ، امیدوارم شرایط زندگی تون خیلی بهتر بشه که همسرتم شرمنده شما نباشه و هرچی نیاز داشتید رو بتونه تهیه کنه🙏🏻🥀

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

زنی که بسازه... این انرژی رو به مرد میده که در بدترین شرایط مالی باهاش میمونه... معمولا چون بسازتر... کم خرج ترم هست... وبه استایل ومو وآرایش وبدنش اهمیت نمیده... و اینجور زن ها جذاب نیستن.... البته خرج در حد تعادل خوبه... نه خیلی پر خرج نه بی خرج 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

از اول اشنایی باید این مدلی باشی، چون اگه بعدا بخوای اون دیگه نمیتونه تغییر رو بپذیره چون این ذهنیت ...

آشنایی منظورت در دوران دوستی هست یا بعد از اینکه رسمی بشه؟  اخه دختر هایی هستن دوست پسر دارن و سنتی نیست ازشون کادو بخوان؟

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

من که هروقت چیز بیشتری از شوهرم میخام دارو هوار میکنه که ندارم...انقد میگه خودم از گفتم پشیمون میشم

چون شوهرت رو به بی خرجی عادت دادی... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

آشنایی منظورت در دوران دوستی هست یا بعد از اینکه رسمی بشه؟ اخه دختر هایی هستن دوست پسر دارن و سنتی ...

همون نامزدی رو میگم