2777
2789
عنوان

وقتی با همسراتون قهرین یا سرسنگین چجوری از دلتون درمیارع!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول شما قهر کردید یا همسرتون؟ 

تودعوا هردو مقصر بودیم

ولی پاشد از خونه رفت نزاشت حداقل دعوامو کامل کنم بیشعور😅

یه روزم ک خودشو سرسنگین کرده بود

الانم حرف میزنیم ولی سرسنگینیم بازم

چجوری بفهمونم بهش باید معذرت خواهی کنه حداقل؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
همینجوری خالی اشتی کردی؟

ببین کلا شوهرم یه اخلاقی داره که قهر هم باشه حرف میزنه اکه هم جوابش ندم اعصابش خرد میشه مثلا غذا میوه بیارم میخورم بیرون خرید باهم‌میریم هر سوالی داشته باشیم میپرسیم فقط کنار هم نمی‌خوابیم  دیگه همینا باعث میشه که آشتی کنیم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

اول یکمی سر به سرم میذاره شوخی میکنه و اینا بعد که بهش محل نمیدم میاد معذرت‌خواهی و دست بوسی😁

سری قبل یه عالمه گل ژیپسوفیلا گرفته بود واسه عذرخواهی عکسم گرفته بودم بعد الان دیدم تو گالریم نیست پاک کردم و الان خیلی ناراحتم😭

با عشوه چایی میارم دامن کوتاه و نپتونم هست خیلی خوشش میاد اخه عسیسم

خودت میری معذرت خواهی!؟🤨😂

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

من چ‌مقصر باشم تو قهر چ نباشم قهر میشم دیگ حرف نمیزنم باهاش 😁😐😂خودش میاد. 

گاهی یهو پیام میده بپوش بریم بیرون اونجوری آشتی میشیم

یا مثلا خوراکی میخره فیلمم میندازه رو‌فلش میاد میگ پاشو فیلم ببینیم

یا مثلا صدام میزنه

یا پا میندازه جلو پام بخورم زمین میخنده 😐

یا با رابطه 🤦

خلاصه ی جوری راهشو پیدا میکنه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
نه معذرت خواهی میکنه نه از دلم درمیاره نه چیزی میخره

اَه چکار کنیم حالا؟

من میخام اگه درخواست +۱۸داشت بگم نه

بنطرتون کاردرستیه؟

همیشه پیش قدم میشه و میاد تو تخت بغل میکنه و یه ریز ماساژیم میده میگه بیا چایی درست کردم بعد منم کشش نمیدم میرم قبل چایی میگم گل و کیکت کو

اونم روز بعد یا همون روز میخره بعد باهام قهر میکنه که چرا من پیش قدم نشدم🙄

خب بگو نیاااا

نارنجی🧡 از۲۰اذر به بامداد خمار اومدم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡۷۳>>>>>۷۲/۴»»71/2»۷۰/۷»»»۷۰/۴»۶۹/۹۵۰»»۶۹/۸»»»»»»۶۹/۳به هدف اول رسیدم☂️هدف بعدم۶۵ هست که تا اوایل اسفندمیرسم🔓 و هدف بعدم۶۰که تا اردیبهشت بهش میرسم🔓 و هدف اخرم۵۸که تابستون این وزنم💘💘💘💘🔐🔐🔐
عزیزم اول شما قهر کردید یا همسرتون؟ 

اگ همسرم ی کاری کنه و بعد خدا ی جوری برمالش میکنه ک فقط خودم میگیرمش قهر میکنم یا دعوا بعد میاد خودش معذرت خواهی میکنه ولی اگ خودم قهر کنم و بعد باید کلی نازشو بخرم و هر دم دقیق بهش پیام بدم اونوقت دیگه جواب میده و با کلی معذرت خواهی 😅♥

هرچی برای خودت میپسندی برای بقیه هم بپسند.