2777
2789

میشه بگین!؟

بعدشم بگین خودمون چن روز پیش بحث کردیم حالا عقلش نمیرسه ی چیزی بخره یا درست حسابی معذرت خواهی کنه!☹️☹️

بنطرتون چطور حالیش کنم!؟

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

بنظرتون پیام بدم بهش؟یانه

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی قهریم و آشتی میکنیم نه چیزی میخره نه معذرت خواهی درست و حسابی می‌کنه فقط میگه معذرت می‌خوام و تمام مگر باید این کارا رو بکنه؟

🥺❤️ بالاخره به آرزوم رسیدم مرسی خدا که منو معلم کردی 😍متاهل 😁💚 
مثبت۱۸

خسته نباشی😂😂😂

باید بخاطر همون +۱۸معدرت خواهی کنه دیگ

ما دقیقا شش ماهه که دعوا نکردیم ولی تابستون که دعوا کردیم اصلا همچون کاری نکرد که گل بخره 😐😐

همینجوری خالی اشتی کردی؟

اگه تقصیر خودش باشه حتما میاد

ولی اگه مقصر من باشم بازم میاد😂😂

ولی موقع هایی که واقن گند بزنم پسمم بزنه میرم عین گربه خودمو میمالونم به دست و پاش.. 😂

ولی خب تو که سر سنگینی همون حالت خواستتو بگو