سیمپسون_الدوله مدیر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عنوان وقتی با همسراتون قهرین یا سرسنگین چجوری از دلتون درمیارع!؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 132 پست میشه بگین!؟بعدشم بگین خودمون چن روز پیش بحث کردیم حالا عقلش نمیرسه ی چیزی بخره یا درست حسابی معذرت خواهی کنه!☹️☹️بنطرتون چطور حالیش کنم!؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید"" 1401/09/28 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
3saladmakarani عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 1411 بهش بگو وقتی میرنجم ازت معنیش این نیست که میخوام باهات واقعاً قهر باشم ولی اینکه تو سر سنگینی میکنی و واست مهم نیست که قهرمون طولانی میشه دیگه انگار روم نمیشه بیام آشتی بکنم بعد بهش بگو احساس میکنم مهم نیست ممکن هم هست احساسم غلط باشه یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو
مامانکوچولوها۱۳۷۵ عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 658 چ بد! ی عالمه تلنبار میشه رو دل ادم اره واقعا درک نداره
mahtq عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1515 خب همین کارم نمیکنه مثلا هرروز صبح منو بیدارمیکرد برا صبحانه خوردن ولی الان میره نون میخرع میره براچی اینجورشده
دخترپاییزی78 عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 5772 ای بابا پس چیکارمیکنی؟ هیچی دیگه خودم چند روز کم محلش میکنم بعدم میبینم از طرف اون خبری نیست خودم اشتی میکنم 😐 وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 هیچی دیگه خودم چند روز کم محلش میکنم بعدم میبینم از طرف اون خبری نیست خودم اشتی میکنم 😐 😅ای باباگاهی ادم مجبورمیشه کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 براچی اینجورشده اشتی کردیم دیگهسر بحث الکی بقول بچه ها چس کنش ب برق بود😂 کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 اع چرا؟ یا یکیمون پیش بچه ها میخابهیاهم که اقا کلا توپدیرایی میخابه میگه تحمل گرما ندارم!!!! کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 بهش بگو وقتی میرنجم ازت معنیش این نیست که میخوام باهات واقعاً قهر باشم ولی اینکه تو سر سنگینی میکنی ... امیدوارم بتونم ایندفعه اینو براش جابندازم کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عزیزم هربارم نباید انتظار معذرت خواهی داشت با شوخی حلش کنین باشوخی حل شد😅 کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 چرا؟🤦♀️یکم اشک بیار تو چشات گریه نکن خیلی خوب جواب میپه نه دیگ احتیاج نشد😂.اشتی کردیم کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
mahtq عضویت: 1399/05/21 تعداد پست: 1515 اشتی کردیم دیگه سر بحث الکی بقول بچه ها چس کنش ب برق بود😂 چس کنش زیادی فعال بوده
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 چس کنش زیادی فعال بوده اره لعنتی🤕 کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""