2777
2789

یا شده برعکس نتیجه بگیرین مثلا چندنفرو دیدم میگفتن شب اقدام کلی دوغ و لبنیات خورده بودیم بچه پسر شد یا برعکس کلی گرمی خورده بودن دختر شده بود نمیدونم ولی بعضیا هم نتیجه دیدن تجربه شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی مهمه براتون ivf اینا کنید خسته شدیم از بس تاپیک میزنن جنسیت بچه هاشون نمیخواناز بچه بابت لا ...

این چه طرز حرف زدنه هر کدوم نعمت خدان در این شکی نیس خب بعضیا دوس دارم بچه اولشون مثلا دختر باشه یا پسر چون بچه اولشونه ذوق دارن انگار وگرنه فرقی نمیکنه

این چه طرز حرف زدنه هر کدوم نعمت خدان در این شکی نیس خب بعضیا دوس دارم بچه اولشون مثلا دختر باشه یا ...

فکر کنم کم میای سایت 

طرف سر جنسیت بچه سقط می‌کنه

در هر صورت اگه به نظر من باشه اگه خیلی گیر جنسیت بچست طرف اصلا صلاحیت والد شدن نداره