2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیوا بنظرم تو خاطره عشقولانت با اون دکتر😍😍 ه را تعریف کن..دست تو دست فیس تو فیس
صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
من سوتی انچنانی ندادم ولی این هفته دندون پزشکی بودم دکتر بی تربیت بین کارش هی چند باربهم گفت ببند ( دهنتو ببند)بعدش میگفت اخه خسته میشی😣😣😣 ...ولی ببندو خیلیییی بد و غلیظ میگفت😂😂😯
خخخخ خودم سوتی یادم نمیاد. اما بابام میگفت نن جونش که خیلی پیر و قدیمی بوده رو میبره دکتر خیلی سال پیش. کف مطب موکت بوده. این بنده خدا همینکه خواست بره تو مطب کفشاشو درمیاره میزنه زیر بغلشمیگفت من حواسم نبود یه ان دیدم نن جونم کفش به بغل پیشم وایساده
وای امروزرفتم دندانپزشکی دخترم رابردم ازم سوال پرسیدمتوجه نشدم گفتم جان دلم چی فرمودین دکترودستیارش اینجوری شدندبعددخترکوچکم بغلم بودبهم گفت کوچولوچطوره گفتم سلام میرسونه دیگه خودم آب شدم
خدایاشکرت
یبار رفتم گوشمو شست و شو بدم خییییییلى میترسیدم.دکتر اومد کنارم و سرنگ شست و شو رو گذاشت توى گوشم منم از شدت استرس حواسم نبود کمر دکترو گرفته بودم چسبونده بودم خودمو بهش ژست آدماى دردمند رو گرفته بودم منتظر بودم گوشم درد بگیره
تموم که شد گفت خانوم فلانى میشه منو ول کنى تازه فهمیدم کمر دکتر بدبختو چنگ انداختم دیگه بمیرم هم حاضر نیستم برم اونجا دوباره
من امروز رفتم دکتر.خانوم دکتر بهم گفت حس میکنم فیبروآدنومت بزرگتر شده و زودتر برو سونو.اینقدر ناراحت شدم که آخرش بهش گفتم روزتون بخیر جناب به جای خانوم دکتربدبخت حالمو فهمید گفت عزیزم نگران نباش
درنیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید , والسلام!
من سه سال پیش بینیمو عمل کردم ی بار رفته بودم مطب دکترم قبل عمل دکترم خیلی باکلاس بود و برخورد اجتماعی خوبی داشت صحبت کردیم،داشتم میومدم بیرون جلو پام بلند شد،دست بده. دستشو دراز کرد طرف من. منم پیش خودم فک کردم اگه دست ندم زشته. منم دست دادمو اومدم بیرون ولی هنوز تو کف حرکت دکترم یعنی به همه دست میده؟