2777
2789
یبارم چشامم ضعیف بود رفتم دکتر دیدم شمارش رفته بالاتر
اونموقعه مجرد بودم مامانم میگه اقای دکتر قانعش کنید عینک بزنه
دکتر اون اون لنزای معاینه رو گذاشت میگه میبنی چقد شفافه میگم اره
میگه خب پس عینک بزن
حالا چرا میفهمم دکتر شده
زود قانعم کرد
ای تماشایی ترین موجود خاکی در زمین آسمانی میشوم وقتی نگاهت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز پشت سر هم دندونپزشک ترمیم داشتم روز اول یکم خسته شدم روز دوم گفتم اقای دکتر امروز زود تموم شه ها دیشب خیلی خستم کردین 😄😄😄😄😄
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
من پیش یه دکتر دندون پزشک میرم که خیلی کارش خوبه در عین حال خیلی خوشگله ولی همکارای حسودش پشت سرش بد میگن همسرم برای اینکه نرم پیش این گفت پشت سرش بد میگن میگن کارش بده گفتم اشکال نداره خلاصه رفتم پیشش گفتم آقای دکتر میدونی میگن شما دکتر خیلی بدی هستی ولی من چون کارت رو قبول دارم میام پیشت یه دفعه خندیدگفت الان ریدی به شخصیت من یا ازم تعریف کردی؟

کاربری دست دو نفره 🦦😐

یدفعه رفتم دکتر دندونپزشک جوونم بود گفت واکن حالا ببند واکن حالا ببند
اخری دیدم این گیر داده گفتم جناب دهن در نیس داری باز و بست میکنی
تاندون انگشتم جدا شدخ از استخوان رفتم دکتر گفت باید آتل بشه برو از داروخانه یا لوازم پزشکی آتل انگشتی بخر گفتم چ شکلیه گفت عکسشو نشونت میدم الان بعد یکم دستمو معاینه کردو حرف زد یادش رفت عکسو نشون بده گفت بسلامت گفتم ببخشید قرار بود ی چیزی نشونم بدی
گفت بلههههههه
دکتر منحرف ی جور مبتذلیم گفت بله
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
یدفعه دوستم میگه خواستم ب م اتاق عمل دکتره گفت لباس زیر که نداری قیافه دوستم میگه یه لحظه خواستم فرار کنم گفتم اون یه جای دیگروه میخواد عمل کنه به لباس زیرم چیکار داره به دکتره گفته فضولی
روزی که تخمک گیری داشتم شوهرم هم باید اسپرم میداد واسه لقاح خانوم پرستار یه ظرف داد گفت برین اتاق نمونه بیارین ظرفو گرفتم گفتم میشه راهنمایی کنید چجوری گفت همونجور که تو خونتون انجام میدین اخرش بریزین داخل ظرف کار که تموم شد بردم ظرفوگذاشتم رو میز گفتم بفرما اینم اسپرم یه دستگاه نشون داد گفت ببر بذار داخل اون
من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
دوست من بار اول که رفته لود برای معاینه پبس دکتر زنان. دکتر گفت پاهاتو باز کن زور بزن دکتر که یه کم معاینه کرد گفت دوباره زور بزن یه دفعه دوستم بی اختیار جیش کرده بود
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
خوابم میاد غلط املایی هارو خودتون تصحیح کنید
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
شیدا 😂😂😂 بچه ها خودم میدونم ۵۵۵۵۵ هستم خودم کمش میکنم تند تند تاپیکم زدم دربارش
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔