chiqu مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 5210 عنوان ببینین نمره م انقد شده دارم گریه میکنم😭🎀 173 بازدید | 7 پست ۱/۷۵ از ۹ دارم مثل خر گریه میکنم یعنی.. تو کارنامه با دونمره انضباط ۵/۲۵ الان به مامانم بگه بیاد مامانم نمیاد مدرسه چیکارکنم اونوقت؟ بعد یاد چیزای قبلا هم افتادم دیگه خیلی دلم گرفته 𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here دیروز | 14:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
greengage عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2006 این گریه اصلا ارزش نداره🤌این نمره تو زندگیت تاثیر ندارهمیخندی ب این روزانقدر مسائل بزرگتر و پیچیده تو زندگی هستکه این اندازه یه نقطع ارزش نداره
نیهاان عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4268 این گریه اصلا ارزش نداره🤌این نمره تو زندگیت تاثیر ندارهمیخندی ب این روزانقدر مسائل بزرگتر و پیچیده ... اما تو سن ایشون این موضوع جز مسائل حائز اهمیته با بی ارزش شمردنشون، تاثیرش رو توی آینده میذارهاینی ک شما میگی گریه نداره برای نمره ۵ از دههنه ۱.۷۵لطفا از عدم تلاش حمایت نکنین
آهوبـره عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10202 این گریه اصلا ارزش نداره🤌این نمره تو زندگیت تاثیر ندارهمیخندی ب این روزانقدر مسائل بزرگتر و پیچیده ... عزیزم یکی دونمره تاثیر ندارهایشون قشنگ داره تر میزنه به آیندش رسمااگر بفکر آیندش نباشه بازم باید گریه کنه. نمره و مدرسه آینده رو نمیسازه ولی بی قیدی و تنبلی تباه میکنه. [خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]
greengage عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2006 اما تو سن ایشون این موضوع جز مسائل حائز اهمیته با بی ارزش شمردنشون، تاثیرش رو توی آینده میذارهاینی ک ... اوکی عزیزم حق با شماست
greengage عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 2006 عزیزم یکی دونمره تاثیر ندارهایشون قشنگ داره تر میزنه به آیندش رسمااگر بفکر آیندش نباشه بازم باید گری ... درسته حق با شماست من زیادی گفتم شل بگیره😂🤌
chiqu مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 5210 این گریه اصلا ارزش نداره🤌این نمره تو زندگیت تاثیر ندارهمیخندی ب این روزانقدر مسائل بزرگتر و پیچیده ... اره راست میگید شاید من دارم سخت میگیرم 𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here
chiqu مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 5210 @eidehamgimobarak @fatemeh354 𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here