2777
2789
عنوان

عشقم می خواد برام هدیه بگیرم... 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 39 پست
ربط دادن پول به رابطه خیلی عجیبه...من نامزدم اونموقع که دوست بودیم کلی برام کادو میخرید ...پول میزد ...

پول کافه و حالا بیرون رفتن رو نگفتم دختره حساب کنه . اما پول زدن به کارت چ توجیهی داره ! مگه دلش برا دختره بسوزه ! وگرن دلیلی برا پول زدن نیس . 

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول کافه و حالا بیرون رفتن رو نگفتم دختره حساب کنه . اما پول زدن به کارت چ توجیهی داره ! مگه دلش برا ...

من خودم شاغلم اتفاقا ...میرفتم مسافرت یهو 10 میزد میگفت مسافرتی برو برا خودت خرید کن...من همیشه پول داشتم...رابطه هم نداشتیم...  مدلش اینجوری بود اصلا ..الانم یه چیزی خوشم بیاد اولین سوالش اینه پول بزنم به کارتت؟  البته اینم بگم یه سال اول دوستیمون وضع نالیش یکم آشفته شد...من بهش قرض میدادم 

ببین عزیزم مثلا یکی دو تا شلوار راحتی رنگی نیاز دارم، اینایی ک همراهم هستن همه مشکی ان😕 دیگه لباس ...

می دونی  عزیزم ناراحت نشیا ولی احساس میکنم شما هنوز زیاد باهم راحت نیستین چون اون نامزد شماست و تو راحت میتونی بهش بگی من این وسیله شخصیو میخام بخرم و زشته تو بخری برام یه مبلغی به کارتم بزن من برم خریدمو انجام بدم  

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
گفتی پشت تلفن گریه کردی به خاطر شارژ فکر کردم کم سن و سالی بعد گفتی خوابگاه جا خوردم😕😕 دیگه خ ...

ن اتفاقا خیلییی راحتیم باهم 

فقط تو همین ی مورد ضعف دارم 

ممنون میشم ی چند جمله برای شروع درخواست پول بِهم بگی🥲

ن اتفاقا خیلییی راحتیم باهم  فقط تو همین ی مورد ضعف دارم  ممنون میشم ی چند جمله برای شرو ...

اگه دوستت نیست و نامزدی قشنگ بگو که پول کم اوردم میتونی بزنی تو کارتم احتیاج دارم مثلا سر برج بهت پس میدم یجوری بگو که مثلا پس میدم بهت که خودش اونوقت میگه نمیخواد بدی و اینا