2777
2789
عنوان

عشقم می خواد برام هدیه بگیرم... 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 39 پست
ولی من با تو بودم  سعی کن حرف زدنتو یاد بگیری تو میری لیزر میسوزی پس به بقیه چه میای تاپیک می ...

دقیقا

یه عاشق که ۴ ساله وارد دنیای عاشقی شده🥰❤️تاریخ آشناییمون شب یلدا سال ۹۷🤗🍉✨ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...🫂

عزیزم مردا وقتی برای همسرشون یا همسر ایندشون خرج‌میکنن لذت میبرن ولی قبلش نمیدونم که باعث لذت و تا نخرن لذت رو حالیشون نمیشه و تو داری با این کارت باعث میشی لذت خرید برای تو رو ازش بگیری و الان تلاش میکنه که بهت بگه میخام واست فلان چیزو بخرم ولی در اینده اکه ببینه مانع از خرید کردناش و هدیه خریدناش میشی کم کم نسبت به این موضوع هدیه دادن سرد میشه و برات حتی یه بستنی هم نمیگیره  

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب احتمالا دوس پسرته چون اینجا دوس پسرو میگن نامزد ! حتی بیادم خواستگاری و خوانواده ها در جریان باشن قبل عقد هیچ مسئولیتی در قبال دختره نداره . رو چ حسابی پول بزنه . دورو بریا رو دیدم از دوس پسر پول میگیرن خب چرا بده ! مگه باهاش رابطه ای داشته باشی ... 🤷🏻‍♀️

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏

گفتی پشت تلفن گریه کردی به خاطر شارژ فکر کردم کم سن و سالی بعد گفتی خوابگاه جا خوردم😕😕 دیگه خیلی زیادی تعارف کردی  بالاخره تو دوستی یه مناسبتایی کادو میدن شما اونم نکرفتی یعنی🧐 خودت داری بد عادتش میکنی دوروز دیگه همسرت شد هم چیزی نمیخره مناسبتا برات اونوقت میکی چرا براش اهمیت و ارزش ندارم …. بگو مثلا اگه میخوای برام چیزی بخری اینو بخر بیشتر استفاده میکنم مرسی حالا باز بسته به راحتی بینتون داره فکر کنم راحت نیستی باهاش

نگفتی نگفتی حالا که میخای بگی زیاده روی نکن خیلی تعارفی بودن هم زشته میدونسی الان یه شومیز خودش ...

ببین عزیزم مثلا یکی دو تا شلوار راحتی رنگی نیاز دارم، اینایی ک همراهم هستن همه مشکی ان😕

دیگه لباس راحتی می خوام🥲

عاقا من سوتین می خوام ولی ب اون نمیشه بگم ک بره بگیره

همین می خوام ی جوری پول بگیرم ازش ک خودم بتونم چیزای شخصی رو بگیرم واینا.... 🥲

خب احتمالا دوس پسرته چون اینجا دوس پسرو میگن نامزد ! حتی بیادم خواستگاری و خوانواده ها در جریان باشن ...

ربط دادن پول به رابطه خیلی عجیبه...من نامزدم اونموقع که دوست بودیم کلی برام کادو میخرید ...پول میزد به کارتم...همیشه کافه میرفتیم اون حساب میکردوومتقابلا منم براش تولد خیلی خوب و کادو خیلی گرون میخریدم

و ايني كه بچه ها گفتن هم هست 

هديه دادن خودش لذت داره 

خودت دوست داري يه هديه بخواي بهش بدي و زير بار نره و بگه نه نميخواد و نگير و گريه كنه ؟! آخه اين چه كاريه 

با اين كار داري محبتش رو پس ميزني 

بعدشم مردها از اينكه حامي باشن لذت ميبرن 

نميگم تو وابسته باش ، تو آويزونش باش ها ... تو خيلي هم مشخصه كه مستقل هستي و بدت مياد از وابستگي مالي ... اما با اينكه حتي شايد بتوني خودت رو تامين كني ، براي اينكه اون حس حمايته رو و لذتش رو به نامزدت بدي بايد حتي بعضي جاها وانمود كني به كمكش نياز داري و بدون كمكش نميتونستي يه كارايي رو بكني 

حتي اگر واقعا اينطور نباشه 

خب احتمالا دوس پسرته چون اینجا دوس پسرو میگن نامزد ! حتی بیادم خواستگاری و خوانواده ها در جریان باشن ...

چرا عزیزم همچین حرفی رو میزنیی پسرا توی دوران دوستی هم بنظرم مسعولیتی در قبال دخترا دارن نه اینکه خرجشو بکشنا نه ولی واقعا اون پول نت و اینترنت رو داره بابای دختره میده ولی دختره داره با پسره خرف میزنه پس موظف پسره که یبار خودش بیاد بزنه الان خودمن عیو خرجی از دوسپسرم نمیگیرم ولی اینو خودش درک کرده که یبار وقای بابام یا مامانم نت میزنه یبار خودش برام بزنه 

خدای من نه در کعبه است نه در کلیسا نه در معبد خدای من همین جاست  کنار تمام دلواپسی هایم بغض و خنده هایم. خدای من مرا نمی ترساند از اتش اما می ترساند مرا از شکستن دلی اشک اوردن به  چشمی ناحقی کردن حقی خدای من مرا می بیند هرجا که باشم می فهمد مرا با هر زبانی که سخن می گویم می شنود سخن هایم را خدای من حواسش در همه احوال با من است خدای من خدای تمام مهربانی هاس
ربط دادن پول به رابطه خیلی عجیبه...من نامزدم اونموقع که دوست بودیم کلی برام کادو میخرید ...پول میزد ...

دقیقاااا اصلا کادو خرید انکار یه حس متقابل اون که واست کادو میگیره ت هم دوصت داری واسش کادو بگیری.و چقدم ادم لذت میبره

ببین عزیزم مثلا یکی دو تا شلوار راحتی رنگی نیاز دارم، اینایی ک همراهم هستن همه مشکی ان😕 دیگه لباس ...

بهش بگو يكم پول نياز داشتم 

ببين چه چشماش برق بيفته و قند تو دلش آب شه كه به جاي بابات به اون گفتي 

مردها ازين حس خيلي خوششون مياد 

نداشته باشن هم بخدا قرض ميكنن انقدر كه براشون مهمه تجربه ي اين حس كه يه دختر ازشون كمك مالي خواسته 

ما به هم پولم قرض میدادیم والا ...خیلی حس خوبیه ...چرا که نه

اره بابا ما قراره کنار همدیگه هم به ارامش برسیم هم یار همدیگه باشیم در همه مواقع .