2777
2789

من بعد از یک سال از تعلیقی دراومدم

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

چرا در میاد 

میکنندش تو گونی یه مدت 

یاد بگیره چجوری بیاد سایت 😂

تو گونی سوسک و مارمولکه

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید تو تلگرام پیام بدی 

بستگی داره دلیل تعلیقت چی باشه 

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

چرا باید تماس با ما یا تلگرام نی نی سایت 

بگی تا باز بشه کاربری

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

والا اون یکی کاربری من الان شاید دوماه میشه تعلیق شده خیلی منتظر موندم دیدم درست نمیشه با ی اکانت دی ...

خب تو قسمت تماس با ما میگفتی که خیلی وقته تعلیق شدی درمیوردن..من ماه پیش تعلیق شدم،تماس باما پیام گذاشتن درست شد..

خب تو قسمت تماس با ما میگفتی که خیلی وقته تعلیق شدی درمیوردن..من ماه پیش تعلیق شدم،تماس باما پیام گذ ...

واقعا

نمیدونستم..

بعد وقتی تعلیق میشی، تاپیک های قبلیتم کلاً حذف میشه از نی نی سایت؟

پیام نمیشه داد؟ بجای تماس؟ پیدا نکردم گزینه ی پیامش رو

همون قسمت تماس با ما رو که کلیک کنید،یه صفحه ای میاره،اسم وشماره تلفن مینویسی،بعد تو قسمت توضیحات میگی که ازحالت تعلیق خارجتون کنند