2777
2789
عنوان

ماجرای طلاقم و پیشنهاد شوهرم چیکار کنم خانوما متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 64 پست

سرده. اگه سرد مزاجه و تو گرمی اصلا ادامه نده چون بعدا رنج میبری. اگه گرم باشه تو دوستی هم نشون مبده والا من میرفتم خونه شوهرم دوست بودیم محال بود بدون هیچی برگردم الانم گرمه. اونی که سرده همیشه سرده

روانشناسی کودک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان نامزدی که باید هیجان بیشتری داشته باشه اینطوره بیشتر فکر کن اگه خودت گرمی که حتما به مشکل میخورین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

ببین من ی مدت ذهن شوهرم درگیر بود 3 4 ماه ی بار خیلی کوتاه رابطه داشتیم واقعا داشتم دیوونه می شدم خیلی سخته همسرت کنارت باشه ولی بهت توجه نکنه به هیچ عنوان نمیشه بدون رابطه زندگی کرد زن دوست داره که از طرف شوهرش خواسته بشه و اون پیشنهاد از طرف شوهرش باشه

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

دوران عقد و اوایل ازدواج میل همه زیاده حالا یه نفر کنترل می‌کنه یه نفر نه، اگه از الان اینجوره بنظرم حتما و حتما پیگیر بشو

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
اينم ممكنه شوهر منم فكرش درگير باشه ميگه حس جنسي ندارم در كل گرمه اما يه دوره هايي كه مشكلي براش پيش ...

آخه اینا هنوز عقدن تو عقد کم کم روزی یکی دوبار رابطه هست و مردا طاقت نمیارن

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
ببین من ی مدت ذهن شوهرم درگیر بود 3 4 ماه ی بار خیلی کوتاه رابطه داشتیم واقعا داشتم دیوونه می شدم خی ...

دقیقا سخته:)بهش میگم میگه مگه ب برابری اعتقاد نداری چ فرقی داره تو بگی یا من

دقیقا سخته:)بهش میگم میگه مگه ب برابری اعتقاد نداری چ فرقی داره تو بگی یا من

بگو نه ندارم دلم می خواد تو به بدن من اشتیاق داشته باشی نه اینکه من همه ش شروع کنم