برای پس انداز کاملا منطقیه . من خودمم تمام پس اندازم طلاست . طلای شکسته سکه و هرچی دستم بیاد و پولشو داشته باشم میدم طلا . ولی از طلاهای که بخوام استفاده کنم فقط حلقه ازدواجم و یه جفت گوشواره است . دیشب عروسی بودیم سرویس عروسیمم استفاده کردم . بعد عروس عموهای شوهرم رو میدیدم فکر کردم شوی جواهرات دعوتم نه عروسی . جاری بزرگ ۶ تا انگشتر انداخته بود . هر دستش سه تا . دست راست دوتا آرنج النگو . اونم مثلا ۶ تا یه مدل پهن ۴ تا یه مدل نازک . یه دونه تقریبا سفید بقیه زرد . دست چپ یه دستبند النگویی پهن و دو تا دستبند زنجیری کنارش . گردنش هم سرویس طلا و زنجیر یزدی و یه پلاک زنجیر کوچیکتر . چرا این تفکر وجود داره که هرچی طلا بیشتر باشه ارزش آدم بیشتره ؟ یعنی جز طلاهاتون هیچ چیزی واسه نمایش ندارید ؟ کل زندگیتون رو سر طلا مسابقه میدید ؟ منظورم یه سری خانوماست . هرچیزی از حد و اندازش خارج بشه واقعا خوب نیست
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
سلیقه ها فرق میکنه حتی جورجینا هم زن رونالدو جواهرتشو میکنه تو حلق بقیه دیگه از بقیه چ انتظاری میره
حتی کفشا وکیفاشم به نمایش میذاره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه عده هستن روزمره اینهمه طلا می ندازن چند روز پیش یه خانم مسن که کلی هم طلا داشته سوار تاکسی خطی شده دیگه برنگشته فرداش جنازشو پیدا کردن طلاهاشو بردن خودشو کشتن
خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔