برای پس انداز کاملا منطقیه . من خودمم تمام پس اندازم طلاست . طلای شکسته سکه و هرچی دستم بیاد و پولشو داشته باشم میدم طلا . ولی از طلاهای که بخوام استفاده کنم فقط حلقه ازدواجم و یه جفت گوشواره است . دیشب عروسی بودیم سرویس عروسیمم استفاده کردم . بعد عروس عموهای شوهرم رو میدیدم فکر کردم شوی جواهرات دعوتم نه عروسی . جاری بزرگ ۶ تا انگشتر انداخته بود . هر دستش سه تا . دست راست دوتا آرنج النگو . اونم مثلا ۶ تا یه مدل پهن ۴ تا یه مدل نازک . یه دونه تقریبا سفید بقیه زرد . دست چپ یه دستبند النگویی پهن و دو تا دستبند زنجیری کنارش . گردنش هم سرویس طلا و زنجیر یزدی و یه پلاک زنجیر کوچیکتر . چرا این تفکر وجود داره که هرچی طلا بیشتر باشه ارزش آدم بیشتره ؟ یعنی جز طلاهاتون هیچ چیزی واسه نمایش ندارید ؟ کل زندگیتون رو سر طلا مسابقه میدید ؟ منظورم یه سری خانوماست . هرچیزی از حد و اندازش خارج بشه واقعا خوب نیست
این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من طلاواقعادوست دارم طلابسنگینم میخرم اماجرات ندارم بندازم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
منم اگه مثل انگشتر اون داشتم میکردم تو حلق بقیه 🤣🤣🤣 وای طلاهای قدیمی و لنگه به لنگه دیگه این حرفا ...
بعضیا سلیقه ندارن دیگه وگرنه براش کاری نداره که ببره بده ۶ تا النگو یکدست بگیره که زیبام باشه یا یه دستبند پهن زیبا بگیره مثل رولکسا من خودم بعضیا پول دارن ولی سلیقه نه البته که شایدم حالش با اونا خیلی بهتره من خودم عاشق طلام ینی میمیرم برا طلا انگار روحم انرژیم مثبت میشه علاقس دیگه یکی وسایل خونه دوست داره یکی عشق ماشینه هرکی یه مدله