2777
2789
عنوان

چرا داشتن طلا انقدرررررر برای یه سری خانوما مهمه ❓️❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 50 پست

خب این جاری شما انگار واقعا نمایشی بوده

منم خودم کلا تو استفاده از زیورالات یدونه النگو اینه ای خیلی نازک میندازم دستم

انقدر ظریف و ناز و زیباست که با اینکه زیاد پیدا نیست ولی جلوه قشنگی به دستم داده

همین فقط

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

سلیقه ها فرق میکنه حتی جورجینا هم زن رونالدو جواهرتشو میکنه تو حلق بقیه دیگه از بقیه چ انتظاری میره

منم اگه مثل انگشتر اون داشتم میکردم تو حلق بقیه 🤣🤣🤣 وای طلاهای قدیمی و لنگه به لنگه دیگه این حرفارو نداره

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این طرف دیگه خیلی خز بوده

همشون اینطوری بودن . ولی من واقعا نمیتونم درک کنم چرا یه نفر باید ۶ تا انگشتر بندازه 

حالا این عروسی بوده اشکال نداره یه عده هستن روزمره اینهمه طلا می ندازن چند روز پیش یه خانم مسن که کل ...

با کدوم عقل آدم باید کلی طلا بندازه بره بیرون 😑

قدیمی تر ها اینطورین اطراف مااکثرا دخترای جوون متأهل طلا ب اندازه و مینیمال استفاده میکنن برای مراسم ...

متاسفانه هرچی هم هست از خانواده های سطح پایین جامعه است. کسایی که جز،طلاهاشون هیچ حرفی واسه گفتن ندارن

من طلاواقعادوست دارم طلابسنگینم  میخرم  اماجرات ندارم بندازم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب این جاری شما انگار واقعا نمایشی بودهمنم خودم کلا تو استفاده از زیورالات یدونه النگو اینه ای خیلی ...

حتی تا ۶ تا النگو هم برای من منطقیه با این که اصلا از النگو خوشم نمیاد . ولی آخه ۳ تا گردنبند 😑

با کدوم عقل آدم باید کلی طلا بندازه بره بیرون 😑

برای اطراف تهران هست جایی که سوار ماشین شده فیلمش هست ولی دیگه رفته که رفته 😔

این همه اطلاع رسانی میشه ولی یه عده بخاطر چشم و هم چشمی متاسفانه حاضر نیستن اینهمه طلا یجا استفاده نکنن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
منم اگه مثل انگشتر اون داشتم میکردم تو حلق بقیه 🤣🤣🤣 وای طلاهای قدیمی و لنگه به لنگه دیگه این حرفا ...

بعضیا سلیقه ندارن دیگه وگرنه براش کاری نداره که ببره بده ۶ تا النگو یکدست بگیره که زیبام باشه یا یه دستبند پهن زیبا بگیره مثل رولکسا من خودم بعضیا پول دارن ولی سلیقه نه البته که شایدم حالش با اونا خیلی بهتره من خودم عاشق طلام ینی میمیرم برا طلا انگار روحم انرژیم مثبت میشه علاقس دیگه یکی وسایل خونه دوست داره یکی عشق ماشینه هرکی یه مدله

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
متاسفانه هرچی هم هست از خانواده های سطح پایین جامعه است. کسایی که جز،طلاهاشون هیچ حرفی واسه گفتن ندا ...

من زیاد دیدم طرف دندون خراب داره پوست و مو مشکل داره ولی زورش میاد  طلا بفروشه بره مشکلش رو حل کنه

من طلاواقعادوست دارم طلابسنگینم میخرم اماجرات ندارم بندازم

طلا رو خیلی‌ها دوست دارن ولی اگه ۶ تا انگشتر داشته باشن هر بار یه دونه یا دوتاش رو استفاده میکنن نه هر ۶ تارو باهم 

حتی تا ۶ تا النگو هم برای من منطقیه با این که اصلا از النگو خوشم نمیاد . ولی آخه ۳ تا گردنبند 😑

منم یه دفعه یه دختر همسن خودم یعنی ۱۸ ، ۱۹ ساله رو دیدم تو عروسی که چندتا گردنبند انداخته بود🤦🏻‍♀️🤣یه مدل از این جواهری ها که یکسره هستن 

یه مدل زنجیر پلاک به همراه ۲ پلاک🤣

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من زیاد دیدم طرف دندون خراب داره پوست و مو مشکل داره ولی زورش میاد طلا بفروشه بره مشکلش رو حل کنه

بدبختی میمونه آخرش هم دور از چونت بعد مرگ بین عروس و دختر جنگ میشه