2777
2789
عنوان

ماجرای طلاقم و پیشنهاد شوهرم چیکار کنم خانوما متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 64 پست
خیانت ک نمیکنم جدا میشم بی شوخی:) برادر میخواستم داشتم اونو میخوام چیکار

درسته همینو بهش بگو 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
بهش بگو هیچ مطمئن نیستم بعد از عروسی هم همین جوری سرد نمونی بگو اگر دوسم داری ی حرکتی برن اگر نه منو ...

حرکتش همینه میگه بیا عروسیو جهاز و خونه با من بیا کنارم درستش کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکتش همینه میگه بیا عروسیو جهاز و خونه با من بیا کنارم درستش کنیم

اون فایده نداره بگو یا بیا س ک س ترا پی بریم یا کلا جدا شیم من نمی تونم 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

ببین عزیزم شوهر منم از اول ایطور بوده و الانم همینجوره

هیچ وقت واسه رابطه پیش قدم نشده 

عین مجسمه میموند اوایل تا اینکه چن بار باهاش بحثم شد ولی از اون حالت درومده ولی بازم پیش قدم نمیشه

میگه براش مهم نیست رابطه اصلا بهش فکر نمیکنه