2777
2789
عنوان

ماجرای طلاقم و پیشنهاد شوهرم چیکار کنم خانوما متاهل بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا هیچ کسی در مورد زندگی شخصی شما ومشکلاتش واینکه چرا به وجود اومده وتداوم پیدا کرده اگاه نیست وحرف های همسرتون رو هم نشنیده پس فقط از روی صحبت ها شما که ممکنه کامل هم نباشه یا یک طرفه باشه پیشنهاد میده واین درست نیست 

اگر به دنبال راهنمایی واقعی هستید به یک مشاور خوب وماهر مراجعه کنید تا بدون پیش داوری وقضاوت راهنمایی صورت بگیره 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
یه بار دعوامون شد سرش گفت من همینم تو کوتاه بیا  منم به خانوادم گفتم نمیتونم اینجوری البته باب ...

مسائل جنسی در استحکام رابطه خیلی مهمه .اگه خودت آدم گرمی هستی باید بیشتر شوهرت رو بررسی کنی

چرا صحبت کردن اینجور مسائل قبل ازدواج صورت نمیگیره واقعا وقتی دختر و پسر میرن تو اتاق حرف بزنن چی م ...

بابا این از اوناس ک میگی با صدتا دختره از بس مردونس چهره و هیکلش خانوادم حرفمو باور نمیکردن اوایل

یه بار دعوامون شد سرش گفت من همینم تو کوتاه بیا  منم به خانوادم گفتم نمیتونم اینجوری البته باب ...

برو مشاوره، ببین حرفاش واقعیه یا نه، این موضوع مهمه، من نمی‌دونم با دارو و اینا حل می‌شه یا نه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
اینجا هیچ کسی در مورد زندگی شخصی شما ومشکلاتش واینکه چرا به وجود اومده وتداوم پیدا کرده اگاه نیست وح ...

عزیزم قراره برم ولی گفتم اینجا ممکنه ادمای بیشتری تجربه سردی شوهرو داشته باشن

بهش بگو این ی نیازه مثل غذا خوردن مثل آب خوردن واقعا نمیشه کوتاه اومد اگر دوروز غذا نخوری هیجیت نمیشه ولی اگر یک هفته بشه مریض میشیم و بعدم تمام 

بگو روح من وقتی رابطه نباشه می میره اگر دوسم داری دنبال درمان باش اگر نمی خوای و من برات مهم نیستم جدا میشم چون ی نیاز خیلی ضروریه و کوتاه اومدنی نیست 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
بابا این از اوناس ک میگی با صدتا دختره از بس مردونس چهره و هیکلش خانوادم حرفمو باور نمیکردن اوایل

سردی ربطی به قیافه نداره ببرش پیش متخصصی اخه بعضیا اینطورن و الان نبین بری تو زندگی بیشتر اذیت میشی

نه فقط بغل و بوس و قربون صدقه

سخته که اینطوری اگر واقعا دوستش داری قبل از ازدواج بریم دکتر مشاوره مزاج شناسی دکتر های طب سنتی خیلی کمک میکنن ولی حواست باشه که عروسی نکنی چون مشگل کمی نیست